5:29 pm - Thursday October 22, 7795

Acceptă provocarea Iulius Mall la Bridge Delivery Festival! Iulius Tricks Delivery te așteaptă cu o competiție de skateboarding, dar și cu trucuri, demonstrații și alte activități interesante

Bridge Delivery Iași este festivalul plin de oportunități de socializare, activități variate, discuții perspicace cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni ca tine. Iulius Mall se alătură evenimentului și adaugă provocări pasionaților de skateboarding. Te așteaptă Iulius Tricks Delivery, un eveniment care te pune la încercare și îți aduce o evadare alternativă de la activitățile zilnice, mai ales că provocarea vine la pachet cu premii.

 

Descoperă atmosfera urbană a festivalului Bridge Delivery și acceptă provocarea Iulius Tricks Delivery, activarea dedicată skateboarding-ului, menită să aducă împreună practicanții și entuziaștii locali ai acestui sport, dar și pe cei curioși să afle mai multe despre sporturile urbane!

 

Vineri, 20 septembrie 2024, Iulius Iași te așteaptă cu sesiuni de skateboarding destinate tuturor, în zona Fabricii de Țigarete, sub pasajul Octav Băncilă. Sâmbătă, începând cu ora 16:00, vor avea loc înscrierile pentru concurs, iar tu trebuie să știi că evenimentul este deschis tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Iulius Tricks Delivery își propune să susțină și să promoveze skateboardingul în Iași, încurajând, în special, pe cei care sunt începători să participe și să își exploreze potențialul. Ora 17:00 ne aduce finala competiției inspirată de modelul standard aprobat de Asociația Internațională de Skateboarding, World Skate.

 

În plus, de la ora 18:00, ai șansa să participi la „Best Trick – Jam Session”, o competiție deschisă unde participanții încearcă să execute cele mai spectaculoase trick-uri, sărind de pe o rampă peste o barieră cu nisip. Competiția este deschisă tuturor, inclusiv celor care nu s-au calificat în etapa finală. Programul evenimentului este completat cu o demonstrație susținută de skateri seniori, inclusiv rideri sponsorizati, care vor împărtăși din experiența lor și te vor inspira și motiva să îți dorești să fii parte din acest fenomen. Iar de la ora 19:00, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor care vor fi răsplătiți cu premii în cecuri cadou și vouchere la magazinele din Iulius Mall. Nu uita că înscrierile se realizează la fața locului, în ziua concursului!

 

Distracția continuă și duminică, unde cei dornici să învețe trucuri pot participa în cadrul sesiunilor de freestyle.

 

Descoperă activarea Iulius Mall, care poate fi, pentru tine și prietenii tăi, o nouă aventură plină de dinamism și efervescență în lumea Bridge Delivery!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;