5:29 pm - Saturday October 22, 1898

Competiție de rezolvare în viteză a cubului Rubik, la Iulius Mall Iași. Iași Back to Cubing 2024 îți aduce o comunitate pasionată de unul dintre cele mai populare jocuri din lume

Simplă curiozitate pentru unii, joc de strategie sau pasiune pentru alții, rezolvarea cubului Rubik este în sine o provocare populară în toată lumea. Sâmbătă, Iulius Mall Iași este „Back to Cubing”, iar tu poți urmări competiții de rezolvare a cubului cu o singură mână, dar și de rezolvare a piramidei Rubik.

 

Octombrie vine la Iulius Mall Iași cu așteptata competiție de speedcubing, Iași Back to Cubing 2024, care va reuni 45 de participanți  din toate colțurile țării, pe data de 12 octombrie 2024, pregătiți să ofere sesiuni de demonstrații de agilitate, îndemânare și gândire logică.

 

Începând cu ora 10.00la etajul 1 Iulius Mall, în zona magazinului Cropp, vei avea parte de spectacol, pentru că cei mai buni concurenți de la acest eveniment se află în top 10 național, rezolvând cubul Rubik în mai puțin de 10 secunde. Rezolvarea cubului 2×2 în două secunde sau piramida în 3 secunde este o abilitate dovedită pentru unii dintre concurenți, iar secretele jocului implică trucuri, abilități deprinse în ore de antrenament, perseverență și talent.

 

La finalul concursului, participanții vor fi premiați cu diplome și medalii din partea Asociației Române de Speedcubing. Mai multe detalii despre competiție găsești pe site-ul https://www.worldcubeassociation.org/competitions/IasiBacktoCubing2024

 

Vino la Iulius Mall, susține-ți favoriții și fii parte din comunitatea speedcubing-ului, o lume plină de provocări, distracție și spirit competitiv, pentru toate generațiile!  

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;