Marii angajatori din Iași vin la Târgul de Cariere

După ce în octombrie a avut loc ediția dedicată industriei de IT, cu participarea a 24 de companii, Târgul de Cariere se întoarce la Iași cu oferte de angajare în toate domeniile. Evenimentul reunește 30 de companii angajatoare, între care Firecredit, Amazon, Delphi și McDonalds. O listă cu toate companiile participante este accesibilă pe site-ul www.targuldecariere.ro.

„E o mare bucurie să vedem atâta efervescență pe piața forței de muncă din Iași. În această toamnă peste 50 de companii au ales Târgul de Cariere pentru a-și prezenta ofertele de angajare și oportunităție de carieră în fața ieșenilor”, declară organizatorii.

Evenimentul debutează marți, 5 noiembrie, la ora 11, în Atriumul Palas. Standurile angajatorilor pot fi vizitate până la ora 19, iar programul workshop-urilor este de la 14 la 19. Miercuri, 6 noiembrie, Târgul de Cariere poate fi vizitat tot în intervalul 11-19.

Principalii vizați de ofertele angajatorilor sunt tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă. Doritorii pot găsi oportunități de carieră în domenii variate: economic, inginerie, marketing, vânzări, contabilitate, servicii, farma etc.

Sub sloganul „Ai de unde alege”, Târgul de Cariere aduce oportunități variate: pe lângă ofertele de angajare ale marilor companii din Iași, organizatorii propun oferte de intership-uri și voluntariat, consultanță gratuită în carieră, sesiuni de training și conferințe pe tema vocației și a progresului în carieră, susținute de traineri profesioniști și de invitați speciali.

O noutate propusă de organizatori este secțiunea de oferte în domeniul educației: 60 de universități din străinătate își prezintă oferta de studii în cadrul Târgului de Cariere, prin intermediul programului Edmundo, prezent la eveniment cu un stand de consiliere. Printre destinațiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesați de studiile în străinătate sunt universitățile din Suedia, Olanda, Belgia și Italia, precizează organizatorii. Oferta de studii în străinătate cuprinde și programe ale unor universități precum cele din Southampton, Groningen, Nijmegen sau Aberdeen, foarte bine clasate în topurile internaționale.

Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;