Evenimentele din week-end de la Palas

În week-end, ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni să îşi petreacă timpul liber în „inima oraşului”. Spectacol extraordinar al Operei Naţionale Române Iaşirecitaluri de vioară şi pian în Palas Mallteatru de păpuşi şi preţuri tentante la magazine – aceasta este oferta de petrecere a timpului liber pentru sâmbătă şi duminică.

Sâmbătă30 iunie 2012, clienţii Palas Mall pot profita de reducerile magazinelor pe ritmuri de vioară şi pian. De la ora 15.00, talentaţii artişti de la Arty Live Violin revin în piaţeta centrală a mall-ului, cu cele mai frumoase acorduri muzicale.

Tot sâmbătă, în Centrul de Evenimente Palas, va avea loc cea de a treia ediţie a TEDx Iaşi. Manifestarea se adresează managerilor şi persoanelor din domenii precum marketing, publicitate, comunicare persuasivă şi PR, dar şi antreprenorilor pasionaţi de promovare strategică şi networking. Printre speakeri se numără Adrian Botan (McCann Erickson), Bogdana Butnar (Google România) şi Marius Ursache (Grapefruit).

Prima zi din luna iulie este dedicată, din nou, celor mici, dar şi muzicii de cea mai bună calitate. Duminică, păpuşile de la Teatrul „Luceafărul” vor spune povestea„Clovnii”. Piesa de teatru va avea loc de la ora 10.30, în Parcul Palaszona KidsLand.

De la ora 19.00Librăria Cărtureşti din Palas Mall îi invită pe melomani să descopere liniștea și tumultul chitării clasice, alături de Dan Alexandru Arhire. Intrarea este liberă.

 

La Palas, ziua de duminică se va încheia cu un concert extraordinar în aer liber – „Coruri celebre din Opere” – susţinut de Opera Naţională Română din Iaşi. Evenimentul va avea loc în grădina Palas, de la ora 20.00 şi va marca finalul stagiunii. Vor interpreta OrchestraCorul şi Corul de Copii ai Opereisub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea. Dirijorul corului este Mirel Azamfirei, iar Raluca Toma dirijorul Juniorilor Operei . Costumele sunt realizate de Doina Levintza.

Magazinele din Palas Mall îi aşteaptă în continuare pe ieşeni şi nu numai cu promoţii estivale.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;