Lansarea volumelor câștigătoare ale Concursului de Debut „Editura Adenium dă viață manuscrisului tău!”

Editura Adenium vă invită duminică, 24 noiembrie 2013, de la ora 13:00, la lansarea volumelor câștigătoare ale Concursului de Debut „Editura Adenium dă viață manuscrisului tău!”, apărute în colecția Punct RO. Evenimentul va avea loc la Ceainăria Gaudeamus Infinitea, aflată la nivelul 3.20 al Complexului Romexpo.

Volumele care vor fi lansate sunt: Maldororiana de Ana Ionesei (poezie), Varză de Beatris Serediuc (proză), Laptele negru al mamei de Cosmin Leucuța (proză) și Desant 2013 (antologie lirică semnată de finaliștii secțiunii de poezie).

Alături de autori, vor lua cuvântul Liviu Antonesei, directorul editorial al Editurii Adenium, și jurnalistul Liviu Mihaiu.

La Concursul de Debut „Editura Adenium dă viață manuscrisului tău!”, lansat la începutul lunii februarie 2013, au participat un număr de 68 de manuscrise de proză și 36 de poezie. În urma analizei juriului, două manuscrise de la secțiunea Proză au obținut un punctaj egal, iar pentru cea de-a doua secțiune, diferențele dintre concurenți au fost foarte mici, fapt pentru care ceilalți nouă finaliști au fost cooptați pentru volumul colectiv.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;