BLACK FRIDAY cu promoţii de până la 50%, la Palas Mall şi Iulius Mall

Împătimiţii de cumpărături sunt aşteptaţi de Black Friday, la Palas Mall şi Iulius Mall, unde vor găsi promoţii tentante. Cei care doresc să cumpere cadouri pentru Moş Nicolae sau Crăciun, la preţuri mai mici, sunt aşteptaţi vineri, 29 noiembrie 2013, în magazine.

La Palas Mall, clienţii care doresc să îşi completeze garderoba cu articole la tarife mai avantajoase pot face o vizită la magazinele: Zara -40%, Bigotti -50%, Oysho, Stefanel, Gatta şi Serena -20%, Lavande şi Seroussi -10% şi Motivi (preţuri speciale).

Şi magazinele de încălţăminte vor avea oferte de Black Friday: Humanic -40% la produsele selecţionate, Otter -20%, Why Denis -25%, Benvenuti (super oferte) şi Office Shoes.

La Douglas, clienţii vor primi 40% discount pentru al doilea produs cumpărat, până la -50% la ceasurile şi bijuteriile de la magazinele Be in Time, Spend’Or şi Kultho, -20% la Meli Melo şi Sabrini, -20% la gama de accesorii de la Stradivarius, -20% la bijuteriile de la Garel Paris şi până la -50% la Opticris. Alte oferte se vor găsi la Yellow Store -50%, la Hervis Sports -30%, Cărtureşti – până la 20% şi Prisaca Bârnova -26%.

Tot de Vinerea Neagră, magazinele din IULIUS MALL s-au pregătit cu promoţii care ajung până la -50%. Piese vestimentare în tendinţe şi la preţuri mai mici se vor găsi pe rafturile magazinelor: Zara -40%, Kenvelo, Bigotti, Claudiu Ungureanu, M. Boutique, Just Me şi Mona Fashion – până la -50%, Jolidon şi Sofiaman -30%, Oysho, Nichi, Eponge, Number One şi Pause -20%, Junker, Motor şi Rocco -15%, precum şi BSB – voucher de 80 de lei la cumpărături.

Cei care doresc să profite de Black Friday sunt aşteptaţi şi la magazinele cu încălţăminte: Il Passo (40%), Bata (-30%) şi Per Tutti (-50 lei din preţul afişat).

Cosmeticele de la Beauty 4You vor avea promoţii care ajung până la 50%, cele de la Marionnaud până la 30%, iar produsele de la Professional Shop şi Elgon Professional Hair Style – 10%. Ieşenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu promoţii de până la 50% la Be in Time şi de până la 20% la Sabrini, Meli Melo şi Stradivarius. Oferte tentante vor mai avea: KFC şi Mr Pott în food court, Bam Boo şi Sophia la decoraţiuni, magazinele pentru copii Coccodrillo (-20%) şi Dinoland (voucher de 50 de lei la cumpărături), Optiblu (-50%), Anette Nails, Color şi Cutia Muzicală (până la 50%) şi Cărtureşti (până la 20%).

Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe www.palasmall.ro şi www.iuliusmall.com.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;