Antibiotice SA a fost premiată cu locul 1 în Topul Naţional al Firmelor

Compania Antibiotice a fost din nou recunoscută la nivel naţional pentru performanţele sale economice. În cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor din România, ediţia a XX-a, organizată, joi,  28 noiembrie în Bucureşti, companiei Antibiotice i s-a oferit diploma şi trofeul “Premiul Naţional”, locul 1 la categoria “Industrie –  întreprinderi foarte mari – fabricarea produselor farmaceutice de bază”. Topul a fost realizat de Camera de Comerţ şi Industrie din România, pe baza unor indicatori obţinuţi de companiile membre în anul financiar 2012, precum cifra de afaceri, profitabilitate, eficienţa utilizării resurselor, spiritul antreprenorial şi comportamentul etic în afaceri.

La nivel local, în cadrul Topului Firmelor Ieşene, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, Antibiotice  a ocupat pentru a 10-a oară consecutiv, locul 1 la aceeaşi categorie.

“Trofeul obţinut de compania noastră ne onorează şi ne oferă, încă o dată, satisfacţia muncii împlinite. În plus, această diplomă reafirmă locul şi rolul pe care îl avem, la nivel naţional, în industria producătoare de produse farmaceutice”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Cu o tradiţie de 58 de ani în industria farmaceutică românească, Antibiotice este astăzi cel mai important producător de antiinfecţioase şi unul din principalii furnizori de medicamente pentru unităţile medicale din România. Investiţiile de peste 25 de milioane euro realizate în ultimii ani au permis obţinerea certificărilor de calitate la standarde internaţionale, care au favorizat extinderea exporturilor în peste 60 de ţări ale lumii şi urcarea pe locul I la nivel mondial în producţia de Nistatină. De asemenea, producătorul ieşean şi-a reîmprospătat continuu portofoliul de produse astfel încât să ofere medicamente de strică necesitate pentru sistemul medical românesc, intrând pe piaţă cu medicamente generice ce tratează afecţiuni cardiovasculare, ale sistemului nervos central sau afecţiuni oncologice.

În perspectivă, “vom continua să venim în întâmpinarea pacienţilor cu medicamente generice de calitate, să investim în cercetare, în modernizarea capacităţilor de fabricaţie, dar şi în resursa noastră umană. Totodată, vom menţine direcţia de internaţionalizare a afaceririlor care ne oferă în această perioadă economică dificilă echilibrul de care avem nevoie pentru creşterea businessului ”, a  completat Ioan Nani.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;