„POVESTE DE CRĂCIUN” – show 3D excepţional pe Palatul Culturii, de duminică, la Palas Iaşi

După succesul evenimentului de doborâre a recordului pentru cei mai mulţi spiriduşi din lume adunaţi într-un singur loc, şi în acest week-end, ansamblul Palas va fi gazda unei premiere naţionale. De duminică, 15 decembrie 2013, ora 17.00, ieşenii şi nu numai vor avea ocazia să admire, din parc, un show video 3D pe Palatul Culturii. Este pentru prima oară în România când se organizează o proiecţie 3D concepută sub forma unei poveşti de Crăciun, un spectacol similar celor din metropole precum New York.

În perioada 15 – 24 decembrie 2013, impresionanta proiecţie 3D va rula în fiecare seară pe faţada sudică a Palatului Culturii, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Crăciun”, în care Palatul Culturii va prinde viaţă şi va fi înveşmântat în haine de sărbătoare, va dura opt minute. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenelele din Palas.

Proiecţia a fost concepută de o companie germană cu peste 15 ani experienţă, care a îmbinat structura Palatului Culturii cu animaţia video 3D şi cu jocurile de lumini. Moş Crăciun, spiriduşi, reni, fulgi de nea, ferestre care se închid sau se deschid şi elemente arhitecturale ale clădirii vor spune o poveste de iarnă aparte, la dimensiuni care vor surprinde.

Experienţa publicului va fi deosebit de intensă datorită tehnologiilor de ultimă generaţie folosite. Patru proiectoare HD 3D vor asigura imagini de înaltă rezoluţie, iar sistemul de sunet surround va crea senzaţia unui veritabil concert în aer liber. Proiecţia 3D de Crăciun oferită de Palas va fi una dintre cele mai mari din ţară, derulându-se pe o suprafaţă de 1.650 mp, cu o lungime de 11o m şi o înălţime de 15 m din faţada sudică a Palatului Culturii.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;