Întâlniri cu Moş Crăciun şi spectacole de colinde, toată săptămâna, la Palas Mall

În Atriumul Palas Mall, colindele vor răsuna întreaga săptămână, spre încântarea clienţilor aflaţi în căutarea cadourilor de Crăciun. În plus, continuă surprizele şi evenimentele de sezon dedicate celor mici şi celor mari.

Până pe 22 decembrie 2013 inclusiv, Moş Crăciun va fi prezent zilnic, în intervalul orar 17.00 – 21.00, la jilţul de la bradul din Atrium. Simpaticul bătrânel se va întâlni cu princhindeii, care îi vor povesti dacă au fost cuminiţi şi, mai ales, ce cadouri visează să găsească sub brad. Părinţii care vor să se asigure că piticii lor îl vor întâlni personal pe Moş Crăciun se pot programa gratuit pe site-ul www.palasmall.ro sau la Centrele Info.

Cei mici au o şansă în plus să-şi vadă împlinite dorinţele din acest an. Palas Mall va premia cea mai frumoasă scrisoare pentru Moş Crăciun, dintre cele lăsate de prichindei în cutia poştală din Atriumul Palas Mall, până pe 22 decembrie.

De marţi, 17 decembrie, şi până luni, 23 decembrie inclusiv, în zona Hervis Sports din Palas Mall va avea loc Târgul Cadourilor Handmade. Alte idei de daruri, realizate manual, cu măiestrie şi imaginaţie de artiştii Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi, vor putea fi găsite, în perioada 19 – 22 decembrie, la Atelierul Artistului, de la etajul întâi al Atriumului.

Marţi, spectacolele vor începe la ora 15.00, cu o reprezentaţie la pian, iar două ore mai târziu este programat un concert caritabil de colinde. De la ora 18.00, pe scena din Atrium va urca Bonito Band.

Miercuri, la ora 14.00, va avea loc un concert de cântece de iarnă interpretate la pian, iar de la ora 18.00, trupele 4Universe şi The Groovies vor aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor celor prezenţi în Palas Mall.

Programul artistic al zilei de joi va începe la ora 15.00, când pe scena din Atrium va urca So What Band. Seara se va încheia cu un cadou muzical făcut de Filarmonica de Stat “Moldova” Iaşi, de la ora 19.00.

În continuare, vizitatorii ansamblului Palas sunt invitaţi să se bucure de spectacolul de lumină şi culoare oferit de proiecţia 3D pe Palatul Culturii. Până în Ajunul Crăciunului, impresionantul show 3D va rula în fiecare seară, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Crăciun”, în care Palatul Culturii prinde viaţă şi este înveşmântat în haine de sărbătoare, va dura opt minute.

Până pe 22 decembrie, în zona Subway din Palas Mall se desfăşoară Târgul de Cadouri Crăciunia. Vizitatorii pot alege jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, prezentate de Varuna’s, Jokee, Lex Hobby Store, Cubico, Alcod Shop şi Arian. Dulciuri delicioase şi bunătăţi culinare au pregătit Madame Lucie, Cămara lui Baciu, Casa Tradiţiei şi Prisaca Bârnova. La târg sunt prezenţi Floralux, cu decoraţiuni deosebite, Cărtureşti, cu o ofertă variată de cărţi şi produse pentru sărbători, şi Stef, care are un mic atelier pentru a personaliza cadourile celor dragi. De asemenea, Flormar propune o gamă specială de make-up, iar Pechora şi Francesca von Galler aduc bijuterii din pietre preţioase şi semi-preţioase.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;