Promoții de până la 70% la Iulius Mall

La IULIUS MALL începe sezonul promoţiilor! La majoritatea magazinelor preţurile au început să se topească chiar şi cu 70%, printre acestea numărându-se brandurile: OyshoOffice ShoesBSBFoxJust MeValerio StudioPauseSofiaman şi House of Art. În plus, cumpărăturile la preţuri tentante le vor aduce clienţilor premii instant, perfecte pentru concediu. Astfel, zilnic, în perioada 6-29 iulie 2012, cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei vor câştiga unul din cele 3.600 de cadouri pregătite de IULIUS MALL, care constau în prosoape şi loţiuni de plajă şi mingi de volei.

Clienţii care doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă sunt invitaţi să facă o vizită la brandurile care au tăiat până la 50% din tarife, precum: Stradivarius,MassimoSteilmannSpringfieldHV StreetMotorJunkerGuantoGuaraGolden Point sau Zara cu 40%.

Pentru cei care au planificat o escapadă la munte, magazinele cu articole sportive au pregătit oferte avantajose: U-MAN pâna la 50% şi Adidas până la 25%.

 

Magazinele cu încălţăminte s-au alăturat şi ele campaniei. Promoţii de până la 50% se găsesc la Il PassoNoelle şi la Bata, acolo unde şi cea de-a doua pereche de încălţăminte achiziţionată este la jumătate de preţ. Și frumoasele produse de la Musette sunt cu 30% mai ieftine.

Nici accesoriile nu fac excepţie de la sezonul promoţiilor, astfel că Sabrini a tăiat 20% din preţurile la bijuteriile din argint. Cei care doresc să îşi decoreze casa sau să ofere un cadou sunt aşteptaţi la Bam Boo, cu promoţii de până la 60%.

Şi hăinuţele şi accesoriile pentru cei mici sunt pentru toate buzunarele: până la 70% la Il Bimbo şi până la 50% la Coccodrillo şi Piticot.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;