Oferta de servicii pentru anul 2014, a Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi

Camera de Comert si Industrie Iasi multumeste celor care au apelat pana acum la serviciile sale si reitereaza oferta de servicii pentru anul 2014, dedicate mediului de afaceri iesean:

Consultanta si asistenta juridica
-Consultanta si asistenta juridica acordata pentru proceduri in relatia cu Registrul Comertului, in regim prioritar: inmatriculare, autorizare, puncte de lucru, suspendare activitate, modificare capital social, modificare obiect de activitate, schimbare sediu, schimbare denumire, dizolvare, lichidare, radiere.
– Consultanta privind relatiile dintre societati comerciale sau dintre acestea si organele administratiei publice, precum si consultanta privind contractele comerciale.
– Certificarea evenimentului de forta majora.
– Consultanta privind diverse acte juridice (notificari, adrese, corespondenta cu caracter juridic etc.)
– Medierea conflictelor, in cadrul Centrului de Mediere al Camerei de Comert.
– Arbitraj comercial al litigiilor comerciale prin Curtea de Arbitraj Comercial
– Inscrieri in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.

Promovarea imaginii si a intereselor firmei
– Organizarea de intalniri de afaceri.
– Participare la targuri si expozitii organizate de Camera de Comert si Industrie Iasi si/sau Romexpo.
– Sprijinirea in relatii economice cu alte camere de comert sau cu organisme locale sau internationale cu care avem legaturi de colaborare.
– Promovarea ofertei dumneavoastra prin mijloacele specifice institutiei noastre, in reteaua nationala si internationala a Camerelor de Comert.
– Includerea in website-ul Camerei de Comert si Industrie Iasi a unui banner cu link catre website-ul firmei dumneavoastra.

Informatii si documente comerciale
– Informatii, consultanta si vanzare standarde nationale si internationale aplicabile domeniului de activitate al firmei dumneavoastra, prin Centrul Zonal ASRO.
– Eliberarea de documente comerciale: certificat de origine pentru export, vizare document comercial, certificat pentru participare la licitatii, act constatator pentru IMM, certificat de origine pentru derularea proiectelor de finantare.
– Participare la conferinte si seminarii specializate pe teme de actualitate.

– Informatii privind accesarea fondurilor europene.

– Flux de informatii de afaceri continand informatii privind oportunitati de afaceri, licitatii, targuri si expozitii, misiuni economice, conferinte si seminarii.

Formare si perfectionare profesionala
– Participarea personalului firmei la cursuri de formare si perfectionare profesionala organizate de Camera de Comert si Industrie Iasi, acreditate CNFPA.
– Cei mai buni lectori si cele mai bune conditii logistice.

Membrii Camerei de Comert si Industrie Iasi beneficiaza de regim prioritar si un discount de 15% la serviciile mentionate.

Membrii Camerei de Comert si Industrie Iasi care participa ca expozanti la targurile organizate de ROMEXPO beneficiaza de bonificatii substantiale.

Calitatea de Membru al Camerei de Comert si Industrie Iasi se dobandeste in mod voluntar prin adeziune scrisa. Cotizatia pentru o perioada de 12 luni de membrie este de 450 lei (suma la care nu se aplica TVA). Mai multe informatii despre avantajele de a fi Membru al Camerei de Comert – www.cciasi.ro, Sectiunea Membri.

Pentru mai multe detalii privind serviciile noastre, va stam la dispozitie la sediul nostru din Iasi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, zilnic intre orele 08.00-16.30 (vineri intre orele 08.00-14.00), tel.: 0232.268001, fax: 0232.214530, e-mail: cciasi@cciasi.ro, Web: www.cciasi.ro.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;