Târg de antichități, promoții și teatru de păpuși, în acest week-end, la Palas

Palas Mall îi invită pe toţi ieşenii şi nu numai să petreacă un sfârşit de săptămână relaxant, bucurându-se de sesiunile de shopping, cu promoţii de până la 70%, şi de evenimentele speciale, dedicate lor. Târg de obiecte cu patina timpului, concerte de pian şi teatru de păpuşi se află pe agenda îndrăgitei destinaţii de cumpărături pentru următoarele zile.

De vineri până duminică, 17 – 19 ianuarie 2014, Atriumul Palas Mall va găzdui prima ediţie din acest an a Târgului de Artă şi Antichităţi. În cele trei zile, timpul va fi dat înapoi pentru a admira obiecte ancorate în trecut, cu o valoare nepreţuită. Colecţionari din toate colţurile ţării vor expune articole deosebite, încărcate cu amintiri şi poveşti care abia aşteaptă să fie spuse: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole învăluite în mister.

Atmosfera nostalgică va fi acompaniată, în toate cele trei zile de desfăşurare a târgului, între orele 16.00 şi 18.00, de cele mai îndrăgite refrene interpretate la pian.

Duminică este ziua dedicată prichindeilor. De la ora 11.00 şi de la ora 18.00, în piaţeta Intersport, cei mici vor avea prilejul de a se întâlni cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Personajele din poveştile „Scufiţa Roşie” şi „Albă ca Zăpada” le vor oferi năzdrăvanilor un spectacol de neuitat.

În plus, magazinele s-au pregătit cu discount-uri şi mai mari, de până la 70%, pentru colecţiile de iarnă. Pasionaţii de cumpărături îşi vor reînnoi garderoba cu piesele vestimentare mult dorite şi cu articole la preţuri ispititoare.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;