MEDIEREA – alternativa legala, concreta si economica de solutionare a disputelor

Camera de Comert si Industrie Iasi, in calitate de partener in cadrul proiectului Apeleaza la Mediere! („Go to Mediation!”, JUST/2011-2012/JCIV/AG/3373), proiect cofinantat de Uniunea Europeana si implementat in noua tari (Belgia, Cipru, Croatia, Franta, Germania, Italia, Letonia, România si Spania), organizeaza joi, 27 februarie 2014, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Iasi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, Seminarul cu tema: MEDIEREA – Alternativa legala, concreta si economica de solutionare a disputelor.
Firmele participante vor beneficia de informatii si consultanta gratuita din partea mediatorului Septimiu Stirban si a altor colaboratori ai Centrului de Mediere al Camerei de Comert si Industrie Iasi, specialisti de cea mai buna calitate in domeniul medierii, fiind tratate aspecte practice si legale privind solutionarea efectiva a disputelor prin procedura medierii ca alternativa la procesele clasice in instanta, avantajele, durata si costurile procedurii, studii de caz, jocuri de rol.
Participarea la acest seminar este gratuita!
Din dorinta de a pastra caracterul interactiv al seminarului, oferind posibilitatea, celor care intentioneaza, de a pune cat mai multe intrebari si a obtine raspunsuri edificatoare pe cazuri concrete, locurile sunt limitate, astfel incat cei interesati sunt rugati sa se inscrie din timp.
Mai multe detalii si formularul de participare, pe www.cciasi.ro.

Filed in: Economic

Comments are closed.

;