Evenimentele din week-end de la Palas

Ieşenii care doresc să îşi petreacă week-end-ul la Palas sunt asteptaţi cu demonstraţii de capoeira, recitaluri de muzică  instrumentală, activităţi sportive pentru întreaga familie, teatru de păpuşi şi cu un concert în aer liber.

Vineri, 13 iulie 2012, de la ora 18.00, în grădina Palas, Grupo Capoeira Brasil Iaşi va încânta audienţa cu demonstraţii spectaculoase ale faimosului dans tradiţional brazilian, cu numere de acrobatică şi mini-recitaluri de muzică interpretată la instrumente specifice. Introdusă în Brazilia de sclavii aduşi din Africa, Capoeira combină tehnici din artele marţiale cu elemente de dans şi muzică.

Sâmbătă, 14 iulie, şi duminică, 15 iulie, grădina publică Palas găzduieşte Family Olympics, eveniment pentru întreaga familie, implementat la nivel naţional cu scopul de a lupta împotriva abandonului şcolar. Organizatorii au pregătit numeroase premii, activităţi sportive, jocuri şi demonstraţii pentru copii, adolescenţi şi părinţi, printre care: ştafeta în saci şi cu baloane, concursuri de role, biciclete, basket, tenis, badminton, minigolf, ski race şi tir cu arcul. În ambele zile, distracţia începe la ora 10.00, în arealul special amenajat din zona axului central al grădinii Palas.

Tot sâmbătă, continuă tradiţionala întâlnire cu muzica instrumentală în atriumul Palas Mall, acolo unde, de la ora 17.00, va avea loc un recital de vioară şi pian. Talentaţii artişti de la Tierra Sin Pan revin în Pavilionul Muzical la ora 20.00.

Duminică, cei mici sunt aşteptaţi la „Poveşti pentru copii”, cu păpuşarii Teatrului „Luceafărul”. Piesa va fi pusă în scenă de la ora 10.30, în Parcul Palas, zona KidsLand.

Seara, de la ora 20.00, piaţeta din faţa cafenelelor de pe Palas Shopping Street va răsuna de muzica interpretată de Robert Patai Band, tânărul artist care s-a remarcat la show-ul „Vocea României”.

Amatorii de shopping sunt aşteptaţi în continuare la Palas Mall, cu promoţii tentante de până la 70%.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;