5:14 pm - Thursday April 20, 8186

Palas Mall răsfaţă femeile cu un sejur de lux la SPA

De ziua lor, femeile vor fi sărbătorite la Palas Mall cu evenimente dedicate frumuseţii. Vor simţi că sunt apreciate, pentru că pasiunea lor pentru shopping va fi răsplătită cu un sejur de poveste petrecut la renumitele SPA-uri din Bodrum, Turcia.

Femeile vor avea un motiv în plus să dedice prima săptămână din mărţişor sesiunilor îndelungate de shopping. În perioada 1 – 9 martie 2014Palas Mall desfăşoară campania „Zâmbeşte, e primăvară!”. După periplul prin magazine, pentru înnoirea garderobei cu piese vestimentare în tendinţele noului sezon, doamnele şi domnişoarele vor avea şansa de a câştiga un premiu de vis: un sejur alături de alte trei prietene la SPA, în Bodrum, misteriosul oraş turcesc recunosc la nivel internaţional pentru serviciile de relaxare.

Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall şi merg cu bonurile din ziua respectivă la Centrele Info pot participa la tombola primăverii. Câştigătorul marelui premiu va fi desemnat, prin tragere la sorţi, pe 9 martie. În plus, în fiecare zi, primele 200 de persoane care se înscriu în campanie vor fi răsplătite cu surprize, la „caruselul premiilor”:vouchere de cumpărături, mărţişoare cu argint şi cosmetice.

Seara de 8 martie va fi dedicată frumuseţii. De ziua lor, de la ora 18.00, femeile se vor delecta, în premieră în România, cu noua colecţie de primăvară – vară semnată de Agnes Toma. Iubitoarele de fashion vor putea să se inspire în alegerea ţinutelor în tendinţe şi din prezentările de modă cu piese vestimentare ale brand-urilor din Palas Mall, într-un show al cărui invitat special este stilistul Alin Gălăţescu.

Şi prietenii de pe pagina de Facebook Palas Mall pot participa la un concurs inedit, „Cucereşte-ne cu un zâmbet!”. Participanţii trebuie să posteze o fotografie cu zâmbetul lor, iar cea mai votată imagine va fi premiată cu o albire zoom, în valoare de 1.000 de lei, la clinica Dentesse.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;