Cea mai nouă colecție Agnes Toma, prezentată în premieră națională la Palas Mall, de Ziua Femeii

În săptămâna dedicată femeilor, Palas Mall le răsfaţă pe doamne şi domnişoare cu un fashion show oferit în premieră naţională de creatoarea Agnes Toma, un târg de cadouri, un spectacol de dans şi balet susţinut de copii, dar şi cu premii de alint.

În perioada 7 – 9 martie 2014Palas Mall organizează târgul „Cadou pentru EA”. Timp de trei zile, la nivelul întâi al Atriumuluizeci de expozanţi îi vor încânta pe clienţi cu cele mai frumoase daruriBijuterii delicatecosmetice şi produse pentru îngrijireaccesorii şi decoraţiuni diverse, precum şiaranjamante florale inedite vor putea fi admirate şi achiziţionate cu ocazia zilei de 8 martie. Printre participanţi se numără: EtiquetteFlora LuxExpo MineraliaVia NaturaliaMăriuca ArtizanatFlancoFlower PowerEmoţii FloraleMakeup ShopVivias şi mulţi alţii.

Vineri seara, de la ora 17.00, zeci de copii talentaţi le vor demonstra mămicilor lor cât de mult le iubesc, printr-un spectacolul de dans şi balet. Momentul artistic, denumit „Cadou pentru mama”, va avea loc în Atrium.

Seara zilei de 8 martie este dedicată de Palas Mall frumuseţii feminine. De la ora 18.00, în Atrium va avea loc un fashion show strălucitor. Invitata specială a evenimentului este cunoscuta creatoare de modă Agnes Toma, care va prezenta în premieră naţională, la Palascea mai nouă colecţie. În deschiderea defilării de modă, publicul va admira piesele vestimentare şi accesoriile propuse în sezonul de primăvară/vară de brandurile din Palas MallBrise, Poema, Camaieu, New Look, Seroussi, LC Waikiki, Tom Tailor, Lee Cooper, D’S Damat, Il Passo şi Stacatto. Modelele vor defila în ţinute selectate de stilistul Alin Gălăţescu.

Princhindeii sunt aşteptaţi şi în această duminică la sesiunile de teatru cu păpuşi oferite de Palas Mall, înzona Intersport. Reprezentaţiile vor avea loc la orele 11.00 şi 18.00.

Până pe 9 martie, clientele care fac cumpărături din magazinele Palas Mall pot participa la tombola primăverii, unde au şansa să câştige un sejur alături de alte trei prietene la SPA, în Bodrumvouchere de cumpărăturimărţişoare cu argint sau cosmetice.

Şi prietenii de pe pagina de Facebook Palas Mall pot participa la concursul „Cucereşte-ne cu un zâmbet!”. Participanţii trebuie să posteze o fotografie cu zâmbetul lor, iar cea mai votată imagine va fi premiată cu o albire zoom, în valoare de 1.000 de lei, la clinica Dentesse.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;