Acțiune umanitară a tinerilor social democrați

În această perioadă, tânăra Monica Neamțu se luptă pentru viață și are nevoie atât de ajutorul profesional al medicilor, cât și de suportul familiei, prietenilor și cunoscuților. Impresionați de drama tinerei și ca răspuns la apelul familiei, mai mulți tineri și membri PSD Iași, din colegiul 11 Nicolina-CUG, au participat la o acțiune de donare de sânge, care a avut loc miercuri, 16 aprilie.  ”Acțiunea nu a avut nicio conotație politică, ci una umană. Mai ales acum, în perioada Sărbătorilor Pascale, trebuie să fim mai atenți la nevoile celor din jurul nostru și să ajutăm acolo unde putem”, au declarat reprezentanții Organizației Colegiului 11 PSD Iași.
Monica Neamțu, tânăra de 19 ani, din Botoșani, care a avut o sarcină extrauterină, a fost operată în această săptămână pentru a cincea oară, în mai puțin de o lună.
Ea a intrat din nou în sala de operație, după ce medicii de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași au decis că este necesară o noua intervenție.
Tânăra a ieșit din comă, dar se află în continuare la secția de terapie intensivă, fiind atent monitorizată de cadrele medicale.

Filed in: Politic

Comments are closed.

;