Concurs de șah, expoziție de motociclete vintage și teatru de păpuși, în week-end, la Palas

Evenimente deosebite îi aşteaptă pe toţi cei care aleg să îşi petreacă sfârşitul de săptămână la Palas Mall. Amatorii sportului minţii pot admira iscusinţa concurenţilor la un blitz de şah, iubitorii de motoare se vor delecta cu o expoziţie de motociclete de legendă, pasionaţii de modă pot participa la un casting de modele, cinefilii sunt invitaţi la seara filmului basarabean, iar copiii se vor distra la teatru de păpuşi.

De vineri până duminică, 9 – 11 mai 2014, în Atriumul Palas Mall se va desfăşura Târgul ONG.Organizaţiile non-guvernamentale locale vor prezenta oportunităţile de voluntariatactivităţile de strângere de fonduri, iniţiativele sociale şi multe alte domenii de interes pentru public. De asemenea, cei care vor să direcţioneze procentului de 2% din impozitul pe venit se vor putea informa cu privire la campaniile şi activitatea ONG-urilor participante şi vor putea completa formularele direct la standuri.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în galeria Palas Mall, situată la intrarea Subway, cele mai frumoase fete sunt aşteptate la castingul pentru New Models Contest România 2014. Participantele trebui să aibă vârsta peste 13 ani, 1,72 metri înălţime şi să nu fie machiate.

Duminică, 11 maiîntre orele 9.00 – 15.00piaţeta Intersport din Palas Mall va găzduiConcursul de Şah Blitz, din cadrul primei ediţii a International Chess Festival Iaşi Open. Pasionaţii mutărilor pe tabla de şah şi cei care doresc să aprofundeze sportul minţii vor participa la întrecerea jucătorilor profesionişti. Evenimentul are scopul de a aduce în atenţia publicului acest sport şi promovarea lui, atât ca o activitate pentru petrecerea timpului liber, cât şi ca disciplină de învăţământ.

Tot duminică, în piaţeta Intersport, de la ora 18.00, prichindeii au întâlnire cu personajele din poveşti. Cei mici sunt invitaţi la spectacolul oferit de Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă”, unde se vor distra alături de simpaticele marionete.

În ultima zi a săptămânii, de la ora 21.00, în parcul Palas va rula pelicula „Nuntă în Basarabia”, spre încântarea cinefililor şi nu numai. Filmul este prezentat în cadrul campaniei „Adevărata Basarabie”, desfăşurată de ATRAG Iaşi.

Până duminică, iubitorii de motoare pot admira o colecţie unică de motociclete Harley şi Indian. Expoziţia „Vintage Motorcycles” este prezentă în Atriumul Palas Mall şi include 15 modele de motociclete rare, inestimabile ca valoare. Cea mai „bătrână” motocicletă este un superb „Indian Racer”, fabricat în anul 1926, iar cea mai „tânără” este „Fat-Boy” de la Harley, din 1995.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;