5:13 pm - Monday April 18, 2844

Evenimentele din week-end de la Palas

Târg BioTradiţional, recitaluri de pian şi saxofon, concert live Opis Band, teatru de păpuşi pentru cei mici – aceasta este oferta de petrecere a timpului liber propusă de ansamblul Palas în week-end.

Timp de 3 zile, de vineri, 27 iulie, şi până duminică, 29 iulie 2012 inclusiv, ieşenii şi nu numai sunt aşteptaţi în grădina Palas cu cele mai sănătoase produse naturale şi ecologice, în cadrul primei ediţii a Târgului BioTradiţional. Circa 40 de expozanţi au pregătit o gamă extinsă de produse, de la preparate din agricultura ecologică şi apicultură, dulceţuri, gemuri, compoturi, sucuri şi siropuri, ceaiuri, cafea, mirodenii, patiserie, brânzeturi, produse din carne, zacuscă, dulciuri, vinuri, până la cosmetice, alifii din plante, suplimente nutritive, dispozitive de masaj şi produse bio pentru copiii.

Pe lângă produsele eco şi tradiţionale, ieşenii vor avea parte în grădina Palas şi de muzică bună: duminică, în cea de-a treia zi de târg, de la ora 20.00, invitaţi sunt artiştii de la Opis Band.

De vineri şi până duminică inclusiv, continuă tradiţionala întâlnire a clienţilor Palas Mall cu muzica instrumentală. Între orele 17.00 – 19.00, în piaţeta centrală din Palas Mall se vor auzi acorduri de pian şi saxofon.

Tot vineri, de la ora 22.00, restaurantul Fenice Palas îşi aşteaptă clienţii la o petrecere cu tematică house, care va avea loc în aer liber, pe splendida terasă suspendată.

La Librarium Palas, copiii îşi pot demonstra talentul şi îndemânarea la atelierele de creaţie organizate, în fiecare sâmbătă (grupa de vârstă 7-11 ani) şi duminică (grupa de vârstă 3-6 ani), de la ora 11.00.

Sâmbătă, de la ora 20.30, în grădina Palas, va avea loc un spectacol cultural-artistic susţinut cu ocazia celei de-a XII-a ediţii a Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, copiii sunt invitaţi la KidsLand, la mini-discotecă.

Duminică, artiştii Teatrului „Luceafărul” îi vor încânta pe cei mici cu spectacolul „Albinuţa”, inspirat de cartea omonimă a poetului Grigore Vieru, un abecedar în versuri şi imagini pentru copii. Piesa va avea loc de la ora 10.30, în Parcul Palas, zona KidsLand.

Duminică, de la ora 19.00, Alexandra Andrei şi Cosmin Vaman, doi tineri care fac parte din „noul val” al muzicii folk din România, vor susţine un recital la Librăria Cărtureşti. Intrarea este liberă. Alexandra Andrei este una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii tinere de la noi, în ultimii ani cucerind majoritatea festivalurilor de gen cu piesele creație proprie. Lansat relativ recent, Cosmin Vaman s-a impus rapid ca o revelație a muzicii „acustice”, greu încadrabilă într-un anumit gen, datorită stilului foarte viu și a versurilor originale din cântecele sale.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;