Iașul găzduiește Conferința Internațională despre Structuri Conceptuale

Iașul găzduiește una dintre cele mai importante întruniri mondiale a specialiștilor în analiza și reprezentarea conceptuală, cu aplicații în inteligența artificială și tehnologia informației.

În perioada 27-30 iulie 2014, Corpul R al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași găzduiește a 21-a Conferință Internațională despre Structuri Conceptuale, ICCS 2014 (Internațional Conference on Conceptual Structres).

În cadrul acestui eveniment, organizat de către Facultatea de Informatică din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Fundația Alumni din cadrul aceleiași universități și agenția Travis Tourism, specialiști din întreaga lume vor prezenta peste 20 de lucrări științifice, participă la o sesiune industrială și vor discuta aspecte de actualitate în domeniile de interes în cadrul unei mese rotunde.

Țările reprezentate la acest eveniment sunt: Austria, Belgia, Canada, Italia, Franța, România, Marea Britanie, Portugalia, Serbia, Statele Unite ale Americii.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul companiilor Amazon și BitDefender, în calitate de sponsori ai evenimentului.

Despre Facultatea de Informatică a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Facultatea de Informatică este facultate de profil a unei universități non-tehnice din România, mulți dintre absolvenții acesteia fiind angajați în întreaga lume la companii importante de software (Adobe, Amazon, Contintenal Automotive, IBM, Intel, Microsoft, Motorola, Siemens, etc.), lucreaza la institute de cercetare de renume mondial sau studiaza doctoratul la universități de prestigiu.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;