Concert de jazz Emil Bîzgă, ateliere de gătit pentru copii și teatru de păpuși, la Palas

În perioada următoare, ieşenii şi nu numai se pot ascunde de caniculă în Palas Mall, acolo unde îi aşteaptă evenimente pe gustul lor. Concert de jazz, ateliere pentru micii bucătari, recital de pian şi teatru de păpuşi sunt propunerile pentru clienţii ansamblului din inima oraşului.

Joi, 14 august 2014, la ora 18.00Palas Mall îi invită pe iubitorii muzicii de calitate la un spectacol de jazz, susţinut de Emil Bîzgă, în AtriumArtistul ieşean, considerat drept unul dintre cei mai valoroşi trompetişti români, îi va încânta pe cei prezenţi cu un concert în stilul propriu, care combină elemente de folclor,muzică clasică şi jazz contemporanEmil Bîzgă a studiat la Conservatorul din Bucureşti, a aprofundattrompeta clasică la Malmo (Suedia), a urmat masterul de trompetă de jazz la Hanovra (Germania) şi a primit diplomă de artist de la Universitatea Rutgers din New Jersey (SUA).  În cariera sa a colaborat cu artişti de renume şi a primit distincţii importante. 

De vineri până duminică, de la ora 16.00, sesiunile de cumpărături din magazinele Palas Mall vor fi acompaniate cu un recital instrumental.

Şi în acest week-end, prichindeii pot desluşi tainele bucătăriei. Sâmbătă, 16 august 2014, de la ora 12.00, cei mici pot participa la atelierele de gătit organizate la restaurantul La Cupola. În această săptămână, micii bucătari vor învăţa să facă pizza, sub îndrumarea echipei „Flori de Portocal”. Astfel, copiii vor combina ingrediente, vor folosi ustensile specifice şi se vor delecta cu savoarea preparatului realizat chiar de ei. Înscrierile la atelierul de gătit se pot face la numărul de telefon 0740/574.524 sau laateliere.copii@gmail.com.

Duminică, de la ora 18.00, în zona Intersport, cei mici vor avea prilejul de a se reîntâlni cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Prichindeii vor putea petrece o seară de poveste, alături de personajele îndrăgite.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;