5:15 pm - Wednesday May 13, 8893

Week-end cu multă distracție pentru copii, la Iulius Mall

Și în acest week-end, fetiţele şi băieţii sunt aşteptaţi la Iulius Mall, la atelierele de creaţie şi la competiţiile pregătite special pentru aceştia.

Atelierul „Fabrica de prinţese” le dă întâlnire micilor domnişoare sâmbătă16 august 2014, de la ora 11.00, la etajul doi al Iulius Mall. La prima ediţie, peste 50 de fetiţe au învăţat cum să le croiască păpuşilor lor hăinuţe şi cum să le accesorizeze. Rochiţe, fustiţe, bluziţe, brăţări, bentiţe cu paiete şi multe altele au fost realizate de participante, sub atenta îndrumare a specialiştilor de la atelierul de retuş „Perfect” şi de la atelierul „Flori de portocal”. Distracţia va continua şi sâmbăta aceasta, cu numeroase surprize şi premiimaterialele necesare creaţiilor vestimentare fiind oferite de Iulius Mall. Fetiţele pot veni de acasă cu păpuşa lor favorită sau pot cumpăra una de la magazinele din mall.

Duminica aceasta are loc ultima etapă, înainte de finală, a competiţiei cu maşini teleghidate „Tata are copilot”. De la ora 11.00la parterul mall-ului, echipele, formate dintr-un adult şi un copil cu vârsta între 5 şi 12 ani, se pot întrece pe circuitul de curse special amenajat. Luptele sunt strânse, cu numeroase răsturnări de clasament, însă doar cei mai buni jucători merg în marea finală de pe 24 august, când vor putea câştiga vouchere de cumpărături în Iulius Mall. În timpul concursului, amatorii se pot antrena, jucându-se pe Xbox.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;