Pet Event și activități recreative pentru copii, în week-end, la Palas

Cei care îşi vor petrece sfârşitul de săptămână în ansamblul Palas se vor bucura de evenimente deosebite: târg cu şi pentru animalele de companie, ateliere de gătit pentru cei mici, teatru de păpuşi şi recital de pian.

În acest week-end, prietenii necuvântători ai ieşenilor vor fi în centrul atenţiei în ansamblul PalasSâmbătă şi duminică, 23 şi 24 august 2014, în piaţeta centrală din parcul Palas se desfăşoară cea de-a treia ediţie a Pet Event.  În ambele zile, de la ora 11.00, vizitatorii vor putea admira parade de hăinuţe special croite pentru patrupededemonstraţii de hair style canin şi lecţii de dresaj, iar cei care doresc un prieten loial potadopta un căţeluş sau o pisicuţă. Distracţia va fi asigurată prin concursuri cu premii şi jocuri haioase„Ia loc sau ieşi din joc”, „Maratonul culcatului”, „Tentaţie într-o linguriţă”, „Sincronizare în dans” şi altele. Expozanţii vor prezenta produse şi servicii pentru animalele de companie şi vor oferi sfaturi pentru îngrijirea lor. În acest sens, la Pet Event se va lansa şi o aplicaţie pentru smartphone, care pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii de interes veterinar şi nu numai. Joaca alături de cele mai frumoase animăluţe va fi acompaniată de muzica trupei Los Anonimos. Acţiunea este organizată de „Events by Ioana Gamen”, în parteneriat cu ansamblul Palas şi Primăria Municipiului Iaşi. Printre participanţi se numără: Vanelli, MiciBau, PetKult, Extru Can, Hăinuţe cu fiţe, Unikvet, Asociaţia „Un suflet pentru fiecare” şi Asociaţia „MaxDog”, LuckyVet, Pensiunea Tessy, Cabinet veterinat 4 Lăbuţe, Vet Concept şi Grădiniţa Excellence.

De vineri până duminică, de la ora 16.00, în Atriumul Palas Mall vor răsuna cele mai frumoase melodii interpretate instrumental. Astfel, clienţii vor fi însoţiţi la cumpărături de ritmurile îndrăgite, cântate la pian şi saxofon. 

Sâmbătă este o zi mult aşteptată de prichindeii care vin la Palas Mall. De la ora 11.00, în incinta restaurantului „La Cupola”, cei mici sunt invitaţi să intre în rolul de cofetari. În acest sfârşit de săptămână, năzdrăvanii vor învăţa cum să facă prăjituri cu ciocolată şi fructe de pădure, cu ajutorul specialiştilor „Flori de Portocal”. Echipaţi cu şorţuri şi bonete, copiii vor combina ingrediente, vor folosi ustensile specifice şivor savura propriile creaţii culinare. Înscrierile se pot efectua la numărul de telefon 0740/574.524 sau la ateliere.copii@gmail.com.

Duminică, de la ora 18.00, cei mai mici vizitatori ai Palas Mall sunt aşteptaţi la o nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Aceştia se vor amuza de peripeţiile personajelor din poveşti şi vor învăţa lucruri noi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;