Young Designers Exhibition, un proiect marca Romanian Design Week, ajunge la Palas Iași

Peste 90 de lucrări de arhitectură, urbanism, proiecte de design de produs sau fashion vor putea fi admirate la Palas Mall, în cadrul expoziţiei Young Designers Exhibition. Lucrările au fost realizate de studenţi de la facultăţile de profil din România şi au fost prezentate în luna mai, la Bucureşti, în cadrul expoziţiei centrale a Romanian Design Week, cea mai importantă platformă cu şi despre design românesc.

Cu ajutorul UniCredit Țiriac Banklucrările pot fi văzute şi de publicul din ţară. După Cluj-Napoca, expoziţia ajunge la Palas Mall Iaşiunde operele create de tineri pot fi admirate în perioada 10 – 14 septembrie 2014, în zona Hervis Sports. Urmează Timişoara, în luna octombrie.

Young Designers Exhibition este organizată de Romanian Design Weekîn parteneriat cu cele mai importante instituţii de învăţământ superior din ţară, printre care: Facultatea de Arte Vizuale şi Design din cadrul Universităţii de Arte „George Enescu” (Iaşi), Facultatea de Arhitectură „GM Cantacuzino” din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” (Iaşi), Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu” (Bucureşti), Facultatea de Arte Decorative şi Design din cadrul UNARTE (Bucureşti), Facultatea de Design – Universitatea „Aurel Vlaicu” (Arad), Facultatea de Arte Decorative şi Design din cadrul Universităţii de Artă şi Design (Cluj-Napoca) şi Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii Politehnice (Timişoara).

Proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic şi cultural. Este primul proiect dedicat în întregime designului românesc, care se adresează atât publicului larg, cât şi profesioniştilor.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;