„Visul unei nopți de iarnă” – show 3D excepțional pe Palatul Culturii, de vineri, la Palas Iași

De vineri, 5 decembrie 2014, Palatul Culturii va fi înveşmântat în culori şi haine de sărbătoare cu ocazia unei spectaculoase proiecţii 3D, pe care ansamblul Palas o oferă ieşenilor şi tuturor clienţilor săi. Este pentru al doilea an consecutiv când Palas organizează un show 3D similar celor din mari oraşe ale lumii, precum New York sau Melbourne.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ansamblul Palas îi invită pe ieşeni şi pe locuitorii din regiune să viseze la o lume mai bună şi îi aşteaptă în fiecare seară la un show 3D fascinantProiecţia „Visul unei nopţi de iarnă”va rula zilnic, în perioada 5 – 23 decembriela începutul fiecărei ore din intervalul orar 17.00 – 22.00. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenelele din Palas.

Filmul prezintă visul unei fetiţe care îşi doreşte o lume mai bună, cu oameni generoşi, frumoşi şi optimişti. Din vis nu lipsesc Moş Crăciunreniidulciurilejucăriile şi cadourileUnul dintre cele mai impresionante momente ale proiecţiei îl reprezintă vitraliile cu tema Naşterii Domnului.

Timp de şapte minute, publicul va avea parte de un veritabil spectacol vizualproiecţia îmbinând elementele arhitecturale ale Palatului Culturii cu animaţia video 3Dtexturile în culori puternice şi jocurile încântătoare de umbre şi lumini.

Experienţa va fi deosebit de intensă datorită tehnologiilor de ultimă generaţie folosite: patru proiectoare HD 3Dşi sistem de sunet surround. Proiecţia 3D de Crăciun oferită de Palas este una dintre cele mai mari din ţară, derulându-se pe o suprafaţă de 1.650 mp, cu o lungime de 11o m şi o înălţime de 15 m din faţada sudică a Palatului Culturii.

Ansamblul Palas le mulţumeşte sponsorilor Orange şi Coca Cola, precum şi partenerilor Bucium, Ford şi MedLife.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;