5:14 pm - Saturday April 29, 8648

Vino în Crăciunia din Palas Mall să primești mii de daruri cu suflet

Şi în acest an, Palas Mall s-a transformat în Crăciunia, tărâmul de poveste al celor mai frumoase sărbători de iarnă. Moşul va avea grijă să facă fericiţi clienţii harnici, oferindu-le daruri cu suflet.

Până pe 24 decembrie 2014, cei care vor să îl ajute pe Moş Crăciun să aleagă cadourile potrivite şi vin la shopping în Palas Mall vor fi surprinşi cu daruri minunate. În acest an, simpaticul bătrânel a adus un cadou imens pentru cei veniţi la Palas Mall şi l-a amplasat în zona Graffiti Café, pentru a completa atmosfera desprinsă din basme. De inedita surpriză se vor bucura clienţii care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele preferate şi completează taloanele pentru tombolele sărbătorilor de iarnăÎn fiecare zi, primii 300 de clienţi care vor veni cu bonurile fiscale la spiriduşii prezenţi la festivul centru de premiere din zona Graffiti Café îşi vor putea alege un premiu garantat, aşa cum le indică sufletul. Cutiuţele de cadouri din „vitrina” lui Moş Crăciun ascund: cine la restaurantele Chef Galerie şi Shanghai, invitaţii la cafenele, ţinute fashion, vouchere pentru distracţia pe gheaţă, bijuterii, cosmetice, băuturi fine şi cafea savuroasă.

Zilnic, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin tragere la sorţi, alţi doi câştigători. Unul va primi un superb troller de la magazinul Valigeria, ideal pentru vacanţa de iarnă, iar celălalt va fi răsplătit cu o invitaţie la o sesiune de shopping în valoare de 300 de lei, în care îşi va alege ţinuta perfectă pentru Revelion. La extragerile din zilele de sâmbătă şi duminică se va desemna un număr dublu de câştigători: doi clienţi vor fi premiaţi cu trollere, iar alţi doi vor primi vouchere pentru shopping.

În fiecare duminică din perioada de desfăşurare a campanie, în Crăciunia din Palas Mall vor fi tombole speciale. Pe 7, 14 şi 21 decembrie, prin tragere la sorţi, câte un client norocos va câştiga o invitaţie pentru patru persoane la cea mai frumoasă petrecere de Revelion din oraş, organizată de Congress Hall Palas. În cadrul elegant al Atriumului Palas Mall, câştigătorii vor avea ocazia unică de a sărbători trecerea dintre ani ca în Times Square şi de a cânta la miezul nopţii hitul „New York, New York!”. Spiritul efervescent al „oraşului care nu doarme niciodată”, decoruri inspirate din peisajul urban avangardist care îl defineşte, specialităţi culinare internaţionale şi momente artistice captivante sunt doar o parte dintre surprizele care le sunt pregătite pentru Revelion.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;