5:13 pm - Tuesday April 19, 5695

Melania Scarpe – magazin de încălțăminte dedicat exclusiv copiilor și adolescenților, la Iulius Mall

De curând, în IULIUS MALL s-a deschis magazinul Melania Scarpe, dedicat exclusiv încălţămintei pentru copii şi adolescenţi. Cu o gamă diversă, magazinul vine în întâmpinarea părinţilor care îşi doresc pentru copiii lor încălţări calitative, în modele variatela modă şi cu preţuri accesibileBrand italian cu o experienţă de peste 50 de aniMelania Scarpe este unul dintre cei mai mari producători din lume de încălţăminte din piele pentru copii, cu o reţea de magazine în toată Europa.

Situat la etajul doi al mall-uluiMelania Scarpe oferă o colecţie completă de încălţăminte pentru copiii de toate vârstele, dar şi pentru adolescenţi. Aparţinând mai multor mărci proprii, între care MELANIA, MKIDS, FIORUCCI, PRIMIGI, GIO 72, produsele sunt realizate integral în Italiadin piele naturală, cu un unic scop: confortul prichindeilor şi al tinerilor.

Clienţii vor găsi în magazin ghetuţecizme pentru cei micipantofi şi tenişi, în combinaţii îndrăzneţe de culori şi modelecalitative şi comode. În plus, colecţia include piese dedicate fetiţelor, cu inserţii delicate, precum blăniţăfundiţe şi lac.

Și adolescenţii, mereu dorinci să îşi exprime originalitatea prin ţinută, au la îndemână numeroase opţiuni, printre care cizme şi ghete în trendcu ţintecatarame şi irizaţii metalice.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;