Start în campania eco OPERA VERDE

Opera Națională Română Iași lansează campania eco OPERA VERDE. Astfel, începând de astăzi ieșenii pot aduce în fiecare zi la sediul O.N.R.I. (Str. Agatha Bârsescu nr.18, intrarea din spate a Teatrului Naţional Iaşi) reviste, ziare, caiete folosite, materiale promoţionale, cutii de carton de la diverse bunuri cumpărate, etc.

Persoanele care se alătură proiectului cu minim 5 kg de maculatură primesc gratuit un bilet la primul super concert al verii ce se va desfăşura la data de 5 Iunie (Ziua Mondială a Mediului) în grădina publică Palas, iar în funcţie de cantitatea maculaturii reciclabile, participanții pot câştiga unul dintre zecile de premii oferite de către partenerii noștri.

Proiectul ecologic “Opera Verde” are ca obiectiv implicarea unei instituţii de cultură într-un mod responsabil în conştientizarea și promovarea ideilor şi practicilor ecologiste de către publicul consumator, asupra necesităţii de a recicla, protejând resursele limitate ale planetei.

Reamintim că în ultima zi din luna martie, în cadrul spectacolului Sunetul Pământului, organizat în premieră la Iaşi, corul de copii “Juniorii Operei” a susținut un mini concert fără asistența unor sisteme de lumini și sonorizare. Astfel, Opera ieșeană s-a alăturat celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Opera ieșeană doreste astfel să contribuim la un mediu înconjurător mai curat şi mai sănătos, susţinând totodată şi evenimentele culturale şi sociale organizate de către Opera Naţională Română Iaşi în colaborare cu partenerii ei.

Filed in: Informațía zilei

Comments are closed.

;