Fundaţia ”Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”a adus lumină pentru 12 familii nevoiaşe

ajutor1

Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Fundaţia “Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” a ajutat 12 familii de persoane defavorizate: copii, bătrâni, familii în situaţii dificile, oferindu-le produse alimentare tradiţionale, alimente de strictă necesitate, produse de curaţenie şi rechizite.

În preajma Sărbătorilor Pascale, Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” a făcut un gest umanitar, oferind un ajutor de Paşte pentru 12 familii nevoiaşe cu copii din localităţile Pocreaca şi Dumitreştii Gălăţii, comuna Schitu Duca, judeţul Iaşi, În pachet au fost incluse alimente de bază, produse tradiţionale, rechizite pentru copii şi produse de curăţenie.ajutor2
„Ajutorul nostru a ajuns la 70 de persoane din care 53 de copii. Sunt oameni din familii cu posibilităţi materiale reduse, cu 5 sau 7 copii, cu probleme de sănătate, care locuiesc în condiţii precare. Ajutorul nostru nu le va schimba viaţa, însă, sperăm, le va aduce o rază de bucurie în suflet, în zilele de sărbătoare de Paşte”, a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei “Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”.

Acţiunea din acest an face parte din programul „Puterea faptei” şi a fost realizată în parteneriat cu Protopopiatul Iaşi 3. Beneficiarii selectaţi, adulţi şi copii, au o situaţie materială precară, majoritatea familiilor nu au venituri, iar unii din copii au handicap sau suferă de boli rare.

***

ajutor3Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată la iniţiativa companiei Antibiotice, care derulează acţiuni caritabile şi proiecte sociale, educaţionale şi culturale, menite să răspundă pro-activ nevoilor comunităţii.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;