Seven Hills International School a devenit oficial prima școală Cambridge din regiune și a treia la nivel național

Seven-Hills

Iaşul se poate mândri cu prima şcoală Cambridge din regiune. Seven Hills International School, din ansamblul Palas, a obţinut statutul oficial de şcoală Cambridge, fiind prima instituţie de învăţământ de acest fel din regiune şi a treia la nivel naţional.

Seven Hills se alătură comunităţii internaționale a școlilor Cambridge din lume, formată din peste 10.000 de instituții, in 160 de state. Astfel, studiile absolvite de elevi, urmate exclusiv în limba engleză, sunt recunoscute şi echivalate peste tot în lume. Totodată, profesorii și managementul școlii au acces deplin la toate resursele academice oferite de Universitatea din Cambridge, beneficiind de formare și consultanță, de proiectare curriculară şi îndrumare în procesele de predare-învățare și evaluare a elevilor. De asemenea, elevii de la Seven Hills International School vora participa la competiții, activități și evenimente împreună cu colegii lor din celelalte școli Cambridge din întreaga lume.

Seven Hills, singura şcoală internaţională din nord-estul ţării, s-a deschis în septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas, şi oferă programe educaţionale pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal. În anul de învăţământ 2015 – 2016, şcoala va include: o grupă de grădiniţă mică – mijlocie şi una mijlocie – mare, clasă pregătitoare, clasa I, clasa a III-a, clasa a V-a, clasa a VI-a.

Şcoala este certificată la nivel european şi de COBIS (Council of British International Schools) şi este autorizată de ARACIP (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar).

Mediul de învăţare este ultramodern, iar spaţiul este dotat cu mijloace IT de ultimă generaţie, table magnetice şi o varietate de materiale didactice. Elevii beneficiază de laborator de ştiinţe, laborator de informatică, sală multimedia cu diverse instrumente muzicale, sală de odihnă, bibliotecă, cabinet de consiliere, cabinet medical şi sală pentru servit masa. Echipa pedagogică a şcolii cuprinde cadre didactice din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi România, instruite de către consultanţi din UK.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;