„Fii vesel, fără ALCOOL!”

colegiul economic

Elevii Colegiului Economic Administrativ Iași promovează prevenirea consumului de alcool în rândul adolescenților.

Miercuri, 24 iunie 2015, de la ora 17.00, la Palatul Copiilor Iași se va desfășura activitatea „Fii vesel, fără ALCOOL!”, trei ore de cântec, dans și voie bună.

Elevii noștri doresc să marcheze, astfel, și „Ziua Universală a Iei”, iar domnișoarele și doamnele vor fi îmbrăcate în ii. Activitatea va cuprinde un concurs de karaoke cu melodii populare românești și unul de bancuri, precum și învățarea unor pași de dans alături de Ansamblul „Suflet de Român” al Colegiului Economic Administrativ. Ca alternativă la consumul de alcool, adolescenții se vor îndulci cu înghețată, prăjituri și sucuri de fructe.

Activitatea face parte din proiectul „Fii unul de-al nostru! Spune NU Alcoolului!”, cu care echipa Colegiului Economic Administrativ Iași a câștigat competiția de proiecte „Schimbă direcția! Alege sănătos!” derulată în cadrul modelului „Oportunități pentru adolescenți” implementat de Fundația Alături de Voi România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Direcția de Asistență Comunitară Iași, cu sprijinul tehnic și financiar al Reprezentanței UNICEF în România.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;