5:13 pm - Tuesday April 19, 7921

Exercițiu de intervenție în situație de urgență, la Iulius Mall

Iulius-Mall

La Iulius Mall Iaşi va avea loc marţi, 21 iulie 2015, un exerciţiu de intervenţie în situaţie de urgenţă. Scenariul care va fi pus în aplicare va consta în stingerea unui focar de incendiu, simulat în zona cinematografului multiplex.

Exerciţiul este programat la ora 09.30 şi este organizat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi. Scopul este acela de a testa echipamentele de stingere a incendiilor din Iulius Mall, precum şi modalitatea de evacuare şi intervenţie în astfel de cazuri.

Se vor utiliza mijloace şi echipamente moderne, printre care patru autospeciale pentru stingerea incendiilor şi o ambulanţă SMURD. La intervenţie vor participa şi membrii Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Iulius Mall.

Iulius Mall este dotat cu echipamente moderne din punct de vedere al securităţii la incendiu, atât în ceea ce priveşte detecţia, semnalizarea şi alarmarea, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile de stingere a incendiilor. Iulius Mall dispune de: rezerve de apă, reţea de hidranţi exteriori,staţii de pompe, instalaţii de hidranţi interiori, instalaţii de stingere tip sprinkler, instalaţii de desfumare, stingătoare de diferite tipuri etc.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;