Veolia Energie Iași racordează Tester Technology Park la sistemul centralizat de termoficare

tester

Dupa patru hoteluri mari, un spital si mai multe institutii de invatamant, Veolia Energie Iasi racordeaza un important complex de birouri din zona centrala a orasului: este vorba despre Tester Technology Park, dezvoltat in cartierul Tudor Vladimirescu de grupul de firme Tester, coordonat de omul de afaceri Bogdan Piţigoi.

Cele trei cladiri care alcatuiesc Tester Technology Park includ peste 12 000 mp de birouri si gazduiesc sau vor gazdui peste2.200 de angajati ai unor companii de prestigiu din domeniile IT&C, cercetarii de piata, consultantei si proiectarii in ingineria mecanica. 

Complexul Tester Technology Park va avea un consum de energie termica de 840 gigacalorii/an, echivalentul a 6 blocuri cu 4 etaje. Odata cu racordarea la Veolia, se vor realiza economii de costuri de cca. 19% pentru energia termica necesara incalzirii birourilor in comparatie cu solutia cazanelor pe gaze naturale.

La fel ca ceilalti noi clienti ai Veolia – hotelurile Unirea, Ramada, Moldova si Eskada, maternitatea Elena Doamna, centrul comercial eGros, Baia Publica sau Colegiul National Mihail Sadoveanu -, proprietarul Tester Technology Park a ales sa racordeze cele trei imobile la sistemul centralizat de termoficare dupa discutii aplicate ce au avut in vedere aspecte de ordin atat economic, al costurilor, cat si de eficienta energetica, siguranta a ocupantilor, confort si protectie a mediului inconjurator.

Conectarea la termoficarea centralizata prevede pentru fiecare cladire modul termic individual, complet automatizat. Astfel, clientii vor putea decide pornirea caldurii in orice moment al anului si vor beneficia de monitorizarea si reglarea parametrilor de functionare de la distanta, din dispeceratul non-stop al Veolia.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;