O nouă zonă de retail, dedicată unui stil de viață sănătos, la Palas Mall

Camara-lui-Baciu-Palas-Mall

De curând, clienţii Palas Mall au la dispoziţie o nouă zonă de retail, unde se găsesc magazine dedicate unui stil de viaţă sănătos. Plafaria, Cămara lui Baciu şi Floare de Colţ s-au mutat în locaţii spaţioase, la nivelul -1, sub hypermarketul Auchan.

Începând din 7 noiembrie 2015, clienţii Palas Mall care acordă o atenţie deosebită stilului de viaţă sănătos sunt aşteptaţi într-o nouă zonă de retail, unde pot alege de la preparate tradiţionale, până la remedii naturiste. Cei care preferă produsele Plafaria, Cămara lui Baciu şi Floare de Colţ găsesc acum magazinele în noi locaţii, mai spaţioase, la nivelul -1, sub Auchan. Accesul se poate realiza direct din parcarea subterană aferentă hypermarketului sau cu trotuarul rulant, de la nivelul Auchan. 

Plafaria este magazinul care oferă o multitudine de produse bio, de înaltă calitate şi eficiente pentru buna funcţionare a corpului şi a minţii. Remedii naturiste, soluţii pentru un meniu gastronomic cu multiple beneficii şi produse cosmetice din plante sunt propunerile Plafaria. Ieşenilor care îşi doresc un regim alimentar sănătos, magazinul le oferă o varietate de alimente cu un important aport nutriţional, susţinând organismul în cel mai natural mod.Plafaria-Palas-Mall

Cei care pun preţ pe calitatea preparatelor tradiţionale au la dispoziţie, în noua zonă de retail, magazinul Cămara lui Baciu. Clienţii sunt răsfăţaţi cu delicii abia scoase din cuptor, făcute chiar în atelierul propriu. Cozonaci fragezi, checuri şi plăcinte pufoase, fursecuri şi prăjituri aromate, ciocolată de casă şi salam de biscuiţi sunt dulciurile copilăriei care îi întâmpină pe pofticioşi. Persoanele care preferă un meniu tradiţional românesc pot opta pentru o gamă diversificată de preparate din carne, brânzeturi, lactate şi dulceţuri realizate după reţete autentice.

Floare-de-Colt-Palas-MallMagazinul Floare de Colţ are ca scop sprijinirea celor dornici să îşi găsească sănătatea şi frumuseţea în natură. Terapii pentru o dietă echilibrată, preparate din plante pentru diverse afecţiuni, ceaiuri în diverse combinaţii şi produse pentru îngrijirea tenului, corpului, părului sau mâinilor se află pe rafturile Floare de Colţ. Prin selecţia de produse, care nu conţin substanţe toxice, magazinul le asigură clienţilor garanţia că sănătatea lor va fi îmbunătăţită.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;