Campania PRO-BUSINESS a Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi

camera-de-comert

Sfârşitul de an aduce discounturi la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Astfel, între 7 şi 21 decembrie, antreprenorii ieşeni care doresc să-şi deschidă o firmă, să opereze modificări în actele acesteia sau să o închidă, pot beneficia de campania PRO-BUSINESS a Camerei de Comerţ, prin care obţin un discount de 15% la serviciile de consultanţă şi asistenţă privind proceduri Registrul Comerţului.

Tot ce trebuie să facă aceştia este să intre pe site-ul Camerei de Comerţ (www.cciasi.ro) şi să completeze talonul online pentru a se înscrie în campanie.

Pe lângă discountul de 15%, în ziua de 22 decembrie va avea loc o tragere la sorţi care va avea ca premiu găzduirea gratuită a unui banner web pe site-ul Camerei de Comerţ, timp de 6 luni, pentru unul dintre care cei care au participat la campanie.

“Calitatea serviciilor noastre este certificată de 25 de ani de experienţă în aceste proceduri. Asigurăm servicii complete privind proceduri specifice Registrului Comerţului, de la consultanţă prealabilă, la asistenţă, întocmire şi înregistrarea efectivă a actelor în Registrului Comerţului, pentru toate tipurile de operaţiuni (înmatriculări, menţiuni diverse, radieri) şi pentru toate tipurile de entităţi (PFA, ÎI, ÎF, SC). Deşi avem deja cele mai bune preţuri şi cel mai bun raport calitate/preţ, prin campania PRO-BUSINESS venim cu un bonus de 15% pe care îl oferim antreprenorilor ieşeni”, a declarat Alina Grădinariu, consilier juridic, coordonatorul campaniei PRO-BUSINESS.

Campania PRO-BUSINESS nu se va limita doar la acest serviciu şi doar la această perioadă. La începutul anului viitor, campania va continua şi pentru alte servicii oferite de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;