Veolia Energie Iaşi bifează două noi racordări la sistemul centralizat de termoficare

termoficare

Proprietarii noii sali de sport “Alex Arena” din Str. Bucium 34 au decis sa conecteze cladirea la termoficarea centralizata, in detrimentul centralei pe gaze naturale. 

Sportivii amatori sau profesionisti care vor folosi sala de sport „Alex Arena” vor avea apa calda non-stop, iar caldura va putea fi pornita de cate ori se doreste, datorita modulului termic individual racordat la magistrala 4 de termoficare.

Pentru incalzirea suprafetei de cca 1 200 mp, solutia oferita de Veolia Energie Iasi este cu 32% mai ieftina decat daca s-ar folosi o sursa individuala pe gaze naturale.

Tot in aceasta perioada, Veolia a racordat la termoficarea centralizata hala de productie a societatii Artis Construct din Calea Chisinaului 25.

Ca si in cazul celorlalti clienti care aleg sistemul centralizat de termoficare, conducerea Artis Construct va face economii substantiale la factura pentru energia termica: 30% fata de costurile pe care le-ar avea cu o centrala pe gaze naturale.

Hala de productie a pieselor pentru automatizari are o suprafata de 260 mp, iar racordarea s-a facut la magistrala 3, cu modul termic individual ce asigura independenta totala in ceea ce priveste alimentarea cu energie termica.

Daca pana acum Veolia a racordat cladiri de birouri, institutii de invatamant, hoteluri, centre comerciale, institutii de cultura sau religioase si piscine, noii clienti intrati in portofoliu demonstreaza inca o data raportul avantajos pret / calitate oferit de operatorul de termoficare al Iasului.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;