Kidsland Club din Palas Mall – mai mult spațiu, mai multă distracție

Kidsland Club Palas Mall 01

Prichindeii au numeroase motive de bucurie, pentru că locul lor preferat de joacă din Palas Mall are acum o nouă înfățișare și îi întâmpină cu și mai multe posibilități de distracție. Kidsland Club îi așteaptă pe cei mici într-un spațiu cu o suprafață de joc mai mare, reorganizat și reamenajat.

Ștrengarii puși pe joacă sunt așteptați la Kidsland Club, unde vor descoperi o nouă lume magică, în care vor beneficia de mai mult confort și diversitate, dar de aceeași siguranță și grijă acordată de personalul calificat. Principala noutate a Kidsland Club constă într-ostructură modulară Rainbow, care dispune de 11 elemente de interes pentru năzdrăvani.Toboganul dansator, trambulina cu lipici, piscina cu bile, trei zone de tip labirint, podul de sfoară, zona creioanelor suspendate, scara culorilor, tunelul veseliei și tunurile cu bile din burete sunt noile atracții pentru copii.

 Kidsland Club din Palas Mall este mai mult decât un spațiu de joacă, prichindeii având posibilitatea de a participa la nenumărate activități gândite pentru ei de personalul specializat, care îi ajută să își dezvolte abilitățile practice, creativitatea, comunicarea, spiritul de echipă și nu numai. În fiecare zi, cei mici pot învăța lucruri noi, participând la atelierele tematice. Iar pentru a le dezvolta pasiunea pentru muzică, în fiecare joi, în căsuța lui Chi-Chi se ascultăMozart. În plus, la Kidsland Club, distracția este mereu prezentă. De joi până duminică, copiii sunt invitați la minidiscoteca BoomTzi-BoomTzi, unde le sunt alături cele mai simpatice mascote, Chi-Chi, Minnie și Mikey. Iar părinții care doresc ca timpul copiilor lor să fie mereu îmbogățit cu activități antrenante și ludice pot opta pentru abonamente cu discount de până la 20%.Kidsland Club Palas Mall 03

 Kidsland Club din Palas Mall propune noutăți nu doar copiilor, ci și părinților. În curând, adulții se vor putea delecta cu un atelier inedit, care le va dezvălui beneficiile terapiei prin culoare și colorat.

 Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook Kidsland Club Palas Mall și pe site-ul www.kidslandclub.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;