Week-end dedicat activităţilor pentru copii, la Palas

Palas Iasi

Palas Mall a pregătit un sfârșit de săptămână cu activități antrenante și educative pentru prichindei. Preselecție pentru copiii cu talent muzical, festival al micilor cercetași și prezentare de modă sunt propunerile de pe agenda din acest week-end, pentru cei mici.

Sâmbătă, 20 februarie 2016, de la ora 13.00, copiii cu voci minunate vor da proba talentului lor, la preselecția pentru festivalul internațional MusicforKids. Pe scena de la parterul Atriumului Palas Mallvor urca voci tinere, în lupta pentru un loc în cadrul concursului pe note. Preselecția se va desfășura pe grupe de vârstă, 5 – 7 ani, 8 – 9 ani, 10 – 11 ani, 12 – 13 ani şi 14 – 17 ani, oferind participanților șansa de a se face remarcați prin capacitatea de a „dansa” cu vocea pe portativ. Prezentatoarele evenimentului din Palas Mall vor fi Rawanne şi Alexia Urtoi, două tinere cunoscute în industria muzicală. Cei care vor convinge publicul și juriul de talentul lor vor reprezenta Iașul în finala MusicforKids International Music Festival 2016, cel mai important concurs internaţional de muzică uşoară pentru copii şi adolescenţi din România, care va avea loc în ansamblul Palas Iaşi, în perioada 10 – 14 august.

Sâmbătă și duminică, Atriumul Palas Mall va găzdui o acțiune caritabilă a organizației Salvați Copiii. Sub titulatura „Un gest pentru o viață”, evenimentul va include ateliere pentru copii și promovarea mesajelor campaniei. Doritorii vor putea contribui la demersul de achiziționare a echipamentelor medicale necesare pentru reducerea mortalității infantile. Duminică, în cadrul acțiunii va fi organizat și un program de momente artistice cu și pentru prichindei.

Duminică, de la ora 12.00, la Palas Mall este sărbătorită în avans Ziua Internațională a Cercetășiei. Scopul evenimentului este de a promova conceptul de cercetășie în rândul părinților și copiilor, prezentând caracterul său de sistem de educație nonformal, desfășurat în mijlocul naturii. „Festivalul Cercetașilor Ieșeni” include prezentări și ritualuri ale centrelor locale de cercetași, fiind organizat de Centrul Local „George Călinescu” Iași, din cadrul Organizației Naționale Cercetașii României.

Tot duminică, de la ora 17.30, năzdrăvanii sunt invitați să admire o prezentare de modă. Defilarea va fi oferită de prichindeii carismatici din cadrul agenției First Models, care vor defila în ținutele pe care orice copil și le dorește în garderoba din noul sezon.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;