Peste 5.000 de persoane au trecut pragul Centrului de Evenimente Palas

În cele trei luni de la inaugurare, Congress Hall Palas a reuşit să se impună pe piaţa locaţiilor destinate organizărilor de evenimente. Companii de renume au ales ansamblul ieşean pentru a-şi susţine conferinţele, în timp ce numeroşi tineri au fost convinşi că este locaţia ideală pentru a-şi sărbători evenimentele unice din viaţă. Astfel, peste 5.000 de persoane au trecut pragul Congress Hall Palas, iar numărul acestora sporeşte prin viitoarele proiecte anunţate.

Cele trei săli deosebit de elegante, generoase ca spaţiu şi cu decoruri elaborate, au fost opţiunea ideală pentru întruniri de business, cum a fost cea de-a treia ediţie a TEDxIaşi şi Business Days, conferinţe medicale, printre care şi cea de Pneumologie „INSPIR”, evenimente corporate şi simpozioane ale unor companii de renume, precum Egis Pharmaceuticals, Endava şi Oriflame.

Desfăşurarea fără cusur a manifestărilor şi facilităţile puse la dispoziţie de Congress Hall Palas sunt motivele pentru care şi alte evenimente de amploare vor avea loc în această locaţie. Cele mai apropiate manifestări sunt: Herbalife, Amazon şi British Council.

Mizând pe rafinament, numeroşi ieşeni au ales să organizeze evenimente private în sălile de la ultimul etaj al Palas Mall. Ceremoniile au un aer deosebit, fiind desăvârşite prin panorama superbă asupra grădinii publice. Pe lângă nenumăratele posibilităţi de fotografiere, în zona lacului, piaţetelor, caruselului veneţian şi în vecinătatea Palatului Culturii, ambientul de excepţie face ca evenimentele să prindă o culoare aparte.

Congress Hall Palas a fost inaugurat la sfârşitul lunii iunie a acestui an, fiind destinat organizării de manifestări la nivel regional, precum seminarii, congrese, conferinţe, prezentări corporative şi întâlniri de afaceri. De asemenea, cele trei săli se potrivesc perfect pentru ceremonii particulare. Poziţionate la ultimul etaj al Palas Mall, sălile beneficiază de acces direct din exterior, iar din mall şi parcarea subterană se poate ajunge cu lifturile. Organizatorii beneficiază de terase verzi şi de o splendidă panoramă.

Capacităţile sălilor pentru conferinţe sunt de: 120 locuri (sala Mozart), 220 locuri (sala Vivaldi) şi 260 locuri (sala Chopin). În cazul evenimentelor private, capacităţile sălilor sunt de: 60 de locuri (sala Mozart), 130 de locuri (sala Vivaldi) şi 150 de locuri (sala Chopin). Reunite, sălile Chopin şi Vivaldi oferă un ring de dans generos şi o capacitate impresionantă, de 320 de locuri, iar în cazul conferinţelor 600 de locuri.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;