Seară de sâmbătă în compania Filarmonicii Iaşi, în Parcul Palas

Filarmonica Iasi

Ieşenii şi toţi cei care apreciază muzica de calitate sunt invitaţi în parcul Palas, unde vor petrece ultima seară de sâmbătă din această vară în compania Filarmonicii.

La Palas, sfârşitul de săptămână este sărbătorit prin muzică. Cei care vor o modalitate aparte de a-şi petrece timpul în aer liber sunt invitaţi la spectacolul „Notte dell’opera italiana”,oferit de Filarmonica Moldova Iaşi. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 august 2016, de la ora 20.00, în Parcul Palas. Orchestra simfonică va interpreta sub bagheta dirijorului Cristian Sandu, iar Corul academic „Gavriil Musicescu” sub cea a dirijorului Doru Morariu.

Tot în week-end, vizitatorii ansamblului Palas sunt invitaţi la cele două târguri care se desfăşoară în Atrium. Excelsior vine în întâmpinarea elevilor, cu rechizite, manuale şi bibliografie şcolară. Iar cei care vor să achiziționeze bijuterii lucrate manual vor găsi la Târgul Accesoriilor Fashion o varietate de modele.

Duminică, de la ora 11.00, în piațeta Intersport, prichindeii sunt invitați la teatru de păpuși, iar de la ora 18.30, publicul din parcul Palas va putea admira o prezentare de modă, oferită de micile modele de la Academia Show Junior.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;