Cărbunele necesar sezonului de încălzire 2016-2017 a început să sosească la CET Holboca

carbune

In paralel cu derularea, conform programarii, a lucrarilor de investitii, modernizari, reparatii si mentenanta prevazute pentru vara acestui an atat la cele doua centrale de productie, cat si pe retele, Veolia Energie Iasi a securizat intreaga cantitate de combustibil prevazuta in schema de functionare pentru iarna 2016-2017.

Astfel, in cursul zilei de duminica, 28 august, a ajuns la CET Holboca primul transport de carbune din cantitatea totala comandata in vederea derularii in conditii optime a viitorului sezon de incalzire – 137 500 tone. La aceasta cantitate se adauga cele 30 000 de tone ramase in stoc de iarna trecuta.

Carbunele va fi adus la Holboca in circa 2 700 de vagoane, grupate in cate 11 navete pe saptamana, adica un ritm de livrare de 20 500 tone la fiecare sapte zile.

Obiectivul este ca ultimele livrari de carbune sa aiba loc la sfarsitul lunii octombrie, inainte de venirea sezonului cu adevarat rece.

De asemenea, alimentarea cu gaze naturale a CET Tudor este complet securizata pana anul viitor.

Prin urmare, nu vor fi niciun fel de probleme din acest punct de vedere, alimentarea cu apa calda si caldura a iesenilor fiind asigurata la cel mai inalt grad de calitate si continuitate.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;