Emporio, magazinul care reuneşte marile branduri italiene, în Palas Mall

emporio

Recent, în Palas Mall s-a inaugurat o nouă locație dedicată pasionaților de fashion: Emporio. Magazinul multibrand aduce mai aproape de ieșeni și nu numai creațiile renumitelor case de modă italiene, care și-au pus puternic amprenta în tendințele internaționale.

Emporio reunește branduri de renume din Italia, țară recunoscută la nivel mondial prin intermediul stilului și rafinamentului acestora. Armani Jeans, Versace, Trussardi, Fracomina, Roberto Cavalli, Armata di Mare sau Enrico Coveri sunt brandurile care îi întâmpină pe clienții magazinului Emporio, situat la parterul Atriumului Palas Mall, în proximitatea English Home. Noua locație le propune tuturor celor care își doresc în garderobă creații veritabile ale unor mari designeri ai lumii o selecție de articole care acoperă toate preferințele în vestimentație.emporio3

Doamnele care își doresc rochii de seară sau casual, bluze, pantaloni sau alte piese de îmbrăcăminte premium, ce poartă semnătura designerilor celebri, sunt așteptate la Emporio cu o gamă selectă de articole. Pentru a-și completa ținuta, noul magazin le propune și genți, accesorii și o linie de vestimentație outdoor de la aceleași branduri cu rezonanță. Emporio este destinația ideală și pentru domnii care pun accent pe calitate și stil. Vor găsi piese pentru un look casual sau sport, de la pulovere, pantaloni, tricouri și cămăși, până la geci, jachete și eșarfe.

Pentru clienții care apreciază creațiile italiene și își doresc piese de îmbrăcăminte care nu sunt disponibile în magazin, Emporio le pune la dispoziție serviciul de comandă specială.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;