5:14 pm - Friday April 29, 5188

Evenimentul social-caritabil „Copii de nota 10”, la a VII-a ediție

afis

Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Comunitară, organizează, cu ocazia începerii noului an şcolar 2016 – 2017, acţiunea cultural-caritabilă pentru copiii familiilor defavorizate din clasele O – IV. Manifestarea, aflată la a VII-a ediție, se va desfășura în Parcul Expoziției, sâmbătă, 10 septembrie 2016, începându cu ora 10.00.

Vor fi 500 de beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Primăria Municipiului Iaşi prin Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi, ocazie cu care copiii familiilor defavorizate vor primi ajutoare de urgenţă în natură în valoare de aproximativ 120 de lei, prin distribuirea a 500 de pachete cu rechizite (ghiozdan, 10 caiete de limba română, 10 caiete de matematică, penar, set geometrie, set stilou cu rezerve, caiet de desen, caiet de biologie, caiet de geografie, plastilină, dulciuri).

Manifestarea va debuta cu un eveniment artistic de circa 30 de minute.

Beneficiarii acțiunii organizate de Primăria Municipiului Iași sunt familii cu domiciliul în Municipiul Iaşi, aflate în situaţii de risc prevăzute în Anexa nr. 1 a Hotărârii de Consiliu Local Municipal nr. 242/2011, privind reglementarea acordării ajutoarelor de urgenţă.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;