Prezentare de modă în tendinţele toamnei, la Palas

palas

Ieșenii pasionați de modă sunt invitați miercuri, 19 octombrie 2016, în ansamblul Palas, la un fashion show în tendințele toamnei. Evenimentul marchează inaugurarea oficială a celui de-al șaptelea magazin Tezyo din România, noul concept al brandului de încălțăminte Otter. Invitați speciali vor fi Dana Rogoz și stilistul Alin Gălățescu, ambasadori ai brandului Tezyo.

Miercuri, de la ora 19.00, cei care vor să afle care sunt trendurile actuale în materie de încălțăminte, accesorii și vestimentație sunt așteptați în Atriumul Palas Mall, acolo unde magazinul Tezyo va prezenta „Shoes on Stage”. Evenimentul va avea în prim plan colecția de încălțăminte și genți toamnă – iarnă a brandului. Pe catwalk-ul amplasat în Atriumul Palas Mall vor defila modele cu ținute în tendințe, o sursă de inspirație pentru o garderobă la modă. Prezentarea este gândită de stilistul Alin Gălățescu, iar piesele vestimentare alese sunt de la magazinele Guess, Louise Purple, Nissa, Montiago și Emporio, din Palas Mall.

Invitata specială a evenimentului va fi Dana Rogoz, imaginea campaniei Tezyo „Pantofi cu atitudine”, care se desfășoară în perioada 15 octombrie15 noiembrie 2016. Clienții care cumpără în acest interval o pereche de încălţăminte sau o geantă din magazinele Tezyo și înscriu bonul pe site-ul www.tezyo.com au șansa de a câștiga unul dintre cele trei kituri cu atitudine, care includ câte trei perechi de pantofi și câte trei genți pentru stiluri diferite, sau marele premiu, o excursie în doi la Milano, capitala modei.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;