5:14 pm - Monday April 30, 1877

Chef Ziad Atiya revine la Colegiul Tehnic I. C. Ștefănescu din Iași

chef-ziad
În perioada 29.10.2016 – 4.11.2016, Colegiul Tehnic “Ioan C. Ștefănescu” din Iași, în parteneriat cu Z. Atiya Group Chef Association din Haifa, Israel, organizează cea de-a doua ediție a proiectului internațional Arta Culinară. Alături de invitații speciali – comandantul Eli ELFACI și bucătarul șef al armatei, Ilan Yehuda ALON, Chef Ziad ATIYA și zece studenți israelieni își propun să-i ajute pe elevii români să descifreze tainele bucătăriei internaționale.
Practică, predare, competiții culinare prin intermediul limbii engleze – sunt cuvinte ce descriu succint programul de pregătire profesională cu începere pe 29.10.2016, ora 09.00, la cantina Colegiului Tehnic Ioan C. Ștefănescu din Iași, acolo unde va avea loc festivitatea de deschidere și unde așteptăm cu drag atât jurnaliști ieșeni, cât și alte persoane interesate de un astfel de eveniment internațional de amploare.
Primul curs de gastronomie susținut de Chef Ziad ATIYA la Colegiul Tehnic “Ioan C. Ștefănescu” s-a desfășurat în perioada 29.01.2016 – 05.02.2016, iar atelierele de lucru, în care echipele mixte au concurat pentru crearea celor mai inspirate farfurii, au reprezentat pentru elevii români o primă deschidere către interculturalitate și o veritabilă oportunitate pentru dezvoltarea competențelor transferabile. Atât elevii participanți cât și cadrele didactice implicate au fost extrem de încântate de organizarea și de standardele serviciilor oferite de Chef Ziad ATIYA, care, în urma derulării activităților proiectului, a conceput alături de beneficiarii direcți, cartea de rețete Art of Cooking/Arta Culinarã (ISBN 978-973-0-21999-9), disponibilă online, gratuit (www.colegiulstefanescu.ro; www.ziadatiya.com)
Filed in: Educație

Comments are closed.

;