Competiție de șah pentru prichindei, în week-end, la Iulius Mall Iași

Sfârșitul de săptămână aduce pentru copii, la Iulius Mall Iași, provocarea mișcărilor inteligente. În plus, cei mici și cei mari se pot bucura de sezonul reducerilor de iarnă, care ajung și până la 70%.

Sâmbătă și duminică sunt zile dedicate sportului minții, la Iulius Mall Iași. Pe 21 și 22 ianuarie 2017, la etajul 2 al mall-ului, se va desfășura Cupa „Unirea Principatelor Române”. Competiția de șah rapid este organizată de Asociația Județeană de Șah Iași și îi va avea ca vedete pe copiii cu vârsta de până în 12 ani, iscusiți în mutări inteligente. Micii șahiști se vor întrece pe parcursul a șapte runde, iar cei mai buni dintre ei vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, medalii și premii. Participarea este posibilă doar pe bază de înscrieri, iar detalii pot fi obținute la adresa de mail: lazar_cip2001@yahoo.com. În plus, sâmbătă, de la ora 14.00, copiii vor fi încântați cu spectacolul „Suflet de român”.

În această perioadă, clienții Iulius Mall Iași se pot bucura de sezonul reducerilor de iarnă. Promoții de până la 70% la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și multe altele sunt prilejul pentru sesiuni prelungite de shopping, la prețuri avantajoase. Lista completă a reducerilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;