Cadouri handmade și premii dedicate femeilor, în week-end, la Palas

Zile însorite și cu evenimente dedicate primăverii se anunță, în acest week-end, în ansamblul din inima orașului. Târg cu sugestii de cadouri lucrate manual, spectacole cu și pentru copii și sute de premii la cumpărături se află pe agenda sfârșitului de săptămână, la Palas.

Până miercuri inclusiv, 8 martie 2017, la parterul și etajul Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul de cadouri pentru EA, prilejuit de venirea primăverii și de Ziua Internațională a Femeii. Sugestii de cadouri inedite, care se remarcă prin originalitate, sunt prezentate de artizanii lucrului manual. Cei aflați în căutarea unor daruri cu personalitate pentru doamnele și domnișoarele din viața lor pot alege bijuterii felurite, realizate cu migală și imaginație, pălării în culorile primăverii și cu un design modern, cutiuțe pentru podoabe și decorațiuni create prin tehnica șervețelului, cosmetice naturale, tablouri pictate, genți și articole de marochinărie, accesorii, ii, piese vestimentare cu motive tradiționale și multe alte obiecte handmade.

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 18.00, prichindeii de la Kasta Morrely Kids vor defila într-un spectacol de modă care să le facă mândre pe mame.

Duminică, de la ora 15.00, cei mai talentați interpreți de la Palatul Copiilor vor oferi mărțișoare muzicale publicului din ansamblul Palas. Pregătiți cu un repertoriu care anunță începutul sezonului verde, copiii vor aduce primăvara în sufletele celor prezenți, prin gingășia vocilor lor. Tot duminică, de la ora 17.00, este rândul ca prichindeii de la Kids First Models să ofere un cadou mamelor, printr-un fashion show plin de culoare și energie. Cele mai frumoase fetițe și cei mai arătoși băieți vor purta primăvara în ținutele lor, oferind astfel un dar special tuturor femeilor și nu numai.

Până pe 8 martie inclusiv, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie în campania „Poartă Primăvara”. În fiecare zi, prin tragere la sorți, vor fi desemnate două persoane câștigătoare, care vor fi premiate cu un colier cu diamante Teilor, respectiv o pereche de pantofi Il Passo. În plus, zilnic, primii 207 participanți vor fi răsplătiți cu surprize instant: sesiuni de înfrumusețare, vouchere de cumpărături, meniuri delicioase, invitații la cafea și produse cosmetice. Iar cei care vor să păstreze o amintire a noului anotimp, se pot fotografia în photo corner-ul tematic, amenajat în zona Guess. Sâmbătă și duminică, 4 – 5 martie, între orele 12.00 și 19.00, și miercuri, 8 martie, în intervalul orar 15.00 – 19.30, doritorii vor primi fotografiile pe loc. Toate instantaneele vor fi disponibile și pe pagina de Facebook Palas Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;