Curs de pregătire în vederea susținerii examenului de Consultant Fiscal

Camera de Comert si Industrie Iasi Camera de Comert si Industrie Iasi va invita sa participati la cursul de pregatire în vederea sustinerii examenului de Consultant Fiscal.

Trainer:
Adrian Benta, Consultant Fiscal – membru al Camerei Consultantilor Fiscali, membru al Camerei Auditorilor Financiari, experienta de peste 15 ani în contabilitate si fiscalitate, autor si co-autor de lucrari si carti de specialitate fiscala, articole în domeniul financiar-contabil si fiscal.

Despre curs:
– intensiv si interactiv, bazat pe exercitii, studii de caz si modele de teste-grila
– durata: 3 zile x 10 ore/zi

– perioada: 9-10-11 iunie 2017, interval 09:30-19:30
– locatia: sediul Camerei de Comert si Industrie din Iasi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou
– dimensiunea grupei: 15-30 cursanti
– se asigura suport de curs, pauze de cafea (la fiecare 90 min.) si masa de prânz

Se abordeaza problematica necesara pregatirii pentru examenul de Consultant Fiscal, inclusiv:
– accize
– impozitul pe venitul nerezidentilor
– impozitul pe profit
– TVA
– Codul vamal
– Codul de procedura fiscala

Este necesar ca participantii sa aiba cunostinte de fiscalitate, sa aiba o practica în contabilitate si sa fi citit Codul fiscal.

Pentru a evita orice neclaritati si confuzii, venim cu urmatoarele doua precizari:
1. Cursul NU se finalizeaza cu dobandirea automata a calitatii de consultant fiscal. Aceasta calitate se obtine doar daca, individual, va veti inscrie si veti promova examenul de admitere in profesie, organizat de Camera Consultantilor Fiscali (cel mai apropiat examen va fi pe 24 iunie, iar urmatorul probabil in luna noiembrie).
2. Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va inscrie la examenul de consultant fiscal pot fi consultate pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali: http://www.ccfiscali.ro/despre-ccf/cum-devin-consultant

Înscrieri în vederea participarii: http://www.cciasi.ro/curs_pregatire_Consultant_Fiscal.htm

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;