Filarmonica Iași „Cântă bucuria!”, duminică, în Parcul Palas

Iubitorii de muzică și frumos vor fi încântați cu o nouă surpriză, în ansamblul Palas. În primul week-end al toamnei, Filarmonica de Stat „Moldova” Iași va susține un concert coral, invitând ieșenii în parcul Palas, cu îndemnul „Cântă bucuria!”. În plus, cei care se pregătesc pentru noul an școlar sunt așteptați la Târgul EXCELSIOR.

Începutul toamnei este pe note muzicale, în ansamblul Palas. Duminică, 3 septembrie 2017, de la ora 19.00, în peisajul parcului Palas, melomanii de toate vârstele sunt invitați să se delecteze cu interpretări muzicale clasice. Spectacolul „Cântăm bucuria!” face parte din microstagiunea estivală a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași și îi aduce pe scenă pe talentații artiști ai Corului Academic „Gavriil Musicescu”. Sub bagheta dirijorului Doru Morariu vor fi interpretate lucrări ale unor compozitori celebri, precum: A. L. Webber, H. Arlen, J. M. Habash, J. V. De Sousa Marin, J. Jacinto și B. Andersson.

În continuare, pentru cei care sunt în căutarea rechizitelor, parterul Atriumului Palas Mall găzduiește cea de-a patra ediţie a târgului pentru şcoală EXCELSIOR, organizat de SEDCOM LIBRIS. Până pe 17 septembrie, clienții pot cumpără: ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, seturi creative și mii de alte articole folositoareEXCELSIOR reuneşte zeci de branduri de papetărie și birotică, precum şi cele mai apreciate edituri de profil din România, în total, peste 50.000 de articole diverse, la preţuri pentru toate buzunarele. Şi în acest an, târgul a inclus programul Buy Back pentru ghiozdane, constând într-un discount oferit în schimbul unui ghiozdan vechi. În plus, clienții pot participa la tombole, unde au șansa să câștige premii substanțiale.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;