Palas Iaşi a primit „Certificatul de Excelenţă” pentru anul 2017 din partea TripAdvisor®

Ansamblul Palas Iaşi a primit şi în anul 2017 „Certificatul de Excelenţă” din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume. Diploma este acordată pentru obținerea unor ratinguri crescute în mod constant din partea turiștilor.

Pentru alegerea câștigătorilor „Certificatului de Excelență”, TripAdvisor® utilizează un algoritm propriu, care stabilește laureații în funcție de calitatea, cantitatea și caracterul recent al recenziilor și opiniilor publicate de turiști pe TripAdvisor®, de-a lungul unei perioade de 12 luni, precum și în funcție de statutul și poziția ocupată de companie în Indexul de Popularitate de pe website.

Printre câștigătorii „Certificatului de Excelență” se numără spații de cazare și alimentație publică, precum și atracții din întreaga lume care le-au oferit clienților, constant, servicii de calitate superioară.

Palas Iaşi este vizitat anual de peste 17 milioane de persoane. Dintre aceştia, 43% vin din afara Iaşului, din judeţele învecinate şi din Republica Moldova, dovedind caracterul regional al dezvoltării urbanistice.

TripAdvisor® este cel mai mare website de turism din lume, care le permite turiștilor să își planifice și rezerve călătoria perfectă.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;